Trešdien tiekamies IKEA Zviedru restorānā! Jauno vecāku rīta nodarbība: kuras īsti ir attīstošas rotaļas un rotaļlietas?

Trešdien, 17.aprīlī, no plkst. 10.30 līdz 11.30 nodarbība: Kas ir attīstošās rotaļlietas un kā tās izmantot katrā mazuļa vecumposmā.
Nodarbību vecākiem par attīstošajām rotaļlietām vadīs sertificēta fizioterapeite, Mammamuntetiem.lv eksperte Līna Garā.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Nodarbību vecākiem par attīstošajām rotaļlietām vadīs sertificēta fizioterapeite, "Mammamuntetiem.lv" eksperte Līna Garā.

Kāda veida rotaļlietas mazuli interesē un ir palīdzošākās bērna attīstības veicināšanā katrā no vecumposmiem? Kā vecāki jau no bērniņa piedzimšanas var attīstīt bērna sīko motoriku? Kad un kādas rotaļlietas piedāvāt? Kas īsti ir attīstošas rotaļlietas un kā atpazīt tās, kas var izrādīties bīstamas drošībai un kavējošas attīstībai? 

Lai pieteiktos nodarbībai, spied ŠEIT.

Nodarbību vada: sertificēta fizioterapeite Līna Garā. Nodarbībā piedalīsies arī IKEA bērnu preču nodaļas vadītāja Asole Danosa, iepazīstinot ar veikalā pieejamajām attīstošajām rotaļlietām dažāda vecuma bērniem.

 

Reklāma
Reklāma

Jauno vecāku rīti IKEA notiek sadarbībā ar vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”. 

Pasākums paredzēts IKEA Family kluba biedriem kā pateicība par lojalitāti. Iestāšanās IKEA Family klubā ir bez maksas un pieteikties tajā vienkāršā veidā varēs arī uz vietas Jauno vecāku rītā.

Saistītie raksti