Aktīvs un jautrs pasākums ar sporta spēļu elementiem – “Ģimeņu sporta diena”

Svētdien, 3. martā, no pulksten 11 līdz 13 Valmieras Olimpiskajā centrā risināsies “Ģimeņu sporta diena”, informē organizatoru pārstāve Rūta Lapiņa.
Aktīvs un jautrs pasākums ar sporta spēļu elementiem – “Ģimeņu sporta diena”

FOTO: Publicitātes foto

Pasākuma laikā papildus aktivitātēm ar futbola, florbola un basketbola elementiem komandām būs iespēja atraktīvi iemūžināt savu piedalīšanos ar 360 grādu kameras palīdzību. Būs arī “Cornhole” mešanas spēle un atpūtas stūrītis mazākajiem. Darbosies veikala “Austris” izbraukuma tirdzniecības vieta “Austra bārs”.

 

“Ģimeņu sporta dienas” noslēgumā būs iespēja arī tikt pie vērtīgām balvām no “Sportland”, Gaujas stāvo krastu “Sajūtu parka”, Valmieras peldbaseina, sporta klubiem un to atbalstītājiem. Dalībniekiem ieteicams ierasties ērtā apģērbā un maiņas apavos. Būs pieejama garderobe.

 

Reklāma
Reklāma

Pieteikšanās iespējama, aizpildot anketu šeit. Piedalīšanās pasākumā ir bez maksas.

 

“Ģimeņu sporta diena” ir Valmieras Olimpiskā centra sporta festivāla noslēguma pasākums. Festivāla laikā ikvienam dota iespēja bezmaksas nodarbībās iepazīt kādu no 20 sportiskajām aktivitātēm Valmieras peldbaseinā, Olimpiskajā centrā, Jāņa Daliņa stadionā, Sporta Veselības centrā, Daliņu pludmalē, Vidzemes džudo skolā, Valmieras mežos un takās.  

Saistītie raksti