Izziņo zīmējumu konkursu bērnudārzniekiem, balvu fonds – 6000 eiro

Avota un dabīgā minerālūdens ražotājs VENDEN jau trešo gadu pēc kārtas izziņo bērnu zīmējumu konkursu par godu ANO Pasaules Ūdens dienai, kas tiek atzīmēta katra gada 22. martā. Konkursā aicināti piedalīties bērni vecumā no 2 līdz 7 gadiem, kas mācās kādā no pirmsskolas izglītības iestādēm vai izglītības iestādēm, kas īsteno pirmsskolas izglītības programmas.
Katra pirmsskolas izglītības iestāde vai izglītības iestāde, kurā tiek īstenotas pirmsskolas izglītības programmas, var uzvarēt un iegūt balvas vairākās kategorijās. Nav ierobežots arī katra dalībnieka iesūtīto zīmējumu skaits.

FOTO: Shutterstock.com

Katra pirmsskolas izglītības iestāde vai izglītības iestāde, kurā tiek īstenotas pirmsskolas izglītības programmas, var uzvarēt un iegūt balvas vairākās kategorijās. Nav ierobežots arī katra dalībnieka iesūtīto zīmējumu skaits.

Konkursa balvu fonds nemainīgi ir 6000 eiro. Par šo summu izglītības iestādēm, kurās mācās uzvarētāji, būs iespēja papildināt savu sporta inventāru vai izglītības procesam nepieciešamos materiālus.
 

Lai piedalītos konkursā, bērniem nepieciešams izveidot zīmējumu par tēmu “Ūdens mūsu pasaulē”. VENDEN mārketinga direktore Jeļena Kozlova stāsta: “Katram konkursa dalībniekam ir iespēja izpausties visdažādākajās tehnikās, tā attēlot savas idejas un domas par ūdens nozīmi viņu dzīvē. 

Mums ir patiess prieks, ka mūsu konkursa draugi – mākslinieki un Baldones mākslas skolas pedagogi – arī šogad paralēli publiskajam balsojumam vērtēs zīmējumus pēc noteiktiem kritērijiem atbilstoši bērnu spējām un prasmēm konkrētajā vecumā. Tāpēc mēs lūdzam pedagogiem iesaistīties tikai darba procesa organizēšanā un kontrolēšanā, piemēram, ieteikumu un padomu formā, iedvesmot mazos māksliniekus, bet pēc iespējas neiejaukties zīmējuma izstrādes procesā – ļausim bērniem pašiem veidot savus darbiņus!”
 

 

Reklāma
Reklāma
  • Zīmējumus līdz 11. martam vietnē www.udensdiena.lv jāiesniedz izglītības iestāžu pārstāvjiem. 
  • No 12. līdz 22. martam jauno mākslinieku darbi tiks nodoti publiskajam balsojumam, pēc kura rezultātiem tiks noteikti 3 uzvarētāji 4 kategorijās (pēc zīmējuma autoru vecuma un skaita – individuāli vai grupā), kā arī žūrijas vērtējumam, kura rezultātā tiks noteikti 5 uzvarētāji, 20 veicināšanas balvu saņēmēji, kā arī pateicības rakstu par māksliniecisko izpildījumu ieguvēji. 

 

Vienam zīmējumam VENDEN kolektīvs piešķirs arī savu simpātiju balvu. 

 

Visiem iesūtīto zīmējumu autoriem un to pārstāvētajām izglītības iestādēm tiks nosūtīti diplomi par dalību konkursā, bet godalgotās vietas ieguvušo zīmējumu autori gan individuālās, gan grupu nominācijās saņems balvas no VENDEN un tā sadarbības partnera – ģimenes izklaides un atpūtas parka ADVENTICA, kas atrodas Rīgā, iepirkšanās centrā Olimpia. 

Saistītie raksti