Svinam Māmiņdienu! Koncertu un pasākumu programma

Jau rīt svinēsim Māmiņdienu, un šai dienai par godu pieejami dažādi koncerti un pasākumi.
Kādi pasākumi būs pieejamie Māmiņdienā?

FOTO: Shutterstock.com

Kādi pasākumi būs pieejamie Māmiņdienā?

  • 14. maijā plkst. plkst. 17.00 Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” ģimenes ar bērniem iepriecinās visu laiku labāko Volta Disneja multfilmu mūzikas izlase. Uz lielās skatuves kāps talantīgās mūziķes Patrisha un Dināra Rudāne, kā arī dziedātājs Andris Ērglis. Muzikālu vērienu nodrošinās kolektīvs “Liepaja Music Orchestra” diriģenta Jāņa Ivuškāna vadībā.“Šī būs lieliska programma ģimenēm ar bērniem un, protams, arī visiem ''lielajiem bērniem'', kuri tāpat kā es vēl aizvien mīl skatīties multfilmas. Uz lielās skatuves būs fantastisks solistu salikums un orķestris, kas iedzīvinās manis rakstītās mūzikas aranžijas,” stāsta koncerta mākslinieciskais vadītājs un diriģents Jānis Ivuškāns.  Biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv 
  • 14. maijā plkst. 17.00  RKTMC "Mazā ģilde" Lielajā zālē ģimenes ar bērniem gaidītas uz sirsnīgu BikiGRUPAS koncertu "BikiKONCERTS: dziesmas bērniem un vecākiem. Veltījums Mātes dienā". Kopā ar dzejnieci Inesi Zanderi un BikiGRUPU jums būs iespēja dzirdēt bērniem un vecākiem jau iemīļotas un zināmas dziesmas - “Kartupeli, kartupeli” (Jānis Sildegs, Vitauta Ļūdēna vārdi), “Zaķīšu pirtiņa” (Imants Kalniņš, Viļa Plūdona vārdi), “Saulīte ar zobiem” (Valters Kaminskis, Mara Čaklā vārdi), kā arī BikiGRUPAS tieši šim koncertam veidotas jaunas oriģināldziesmas. Ieeja koncertā bez maksas.
  • 14. maijā plkst. 16.00 Rīgas Kultūras centrs “Iļģuciems” aicina uz Mātes dienas koncertu “Serenādes cauri laikiem”. Tenors Jānis Kurševs kopā ar klasiskās ģitāras virtuozu Endiju Rožkalnu un muzikālajiem draugiem sagatavojuši Mātes dienai veltītu akustiskās mūzikas programmu. Koncertā izskanēs mātēm, sievietēm veltīti skaņdarbi, radīti dažādos laikos un pasaules vietās – no sirsnīgām serenādēm līdz latviešu tautas dziesmām. Koncertu vadīs un muzikālā ceļojumā vedīs Latvijas Nacionālā teātra aktieris Gundars Grasbergs. Ieeja koncertā rezervējot bezmaksas ielūgumus rakstot uz ilguciems@riga.lv vai zvanot pa telefonu 26173474.
  • 14. maijā  plkst. 12.00 VEF Kultūras pilī notiks deju koncerts “Man dancīšu nepietrūka”.Ieeja pasākumā ar BEZMAKSAS ielūgumiem,  pieejami visās SIA "Biļešu paradīze" kasēs un internetā.
  • 14.maijā plkst. 14.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centrā “Imanta”  notiks koncerts “Lai sirds uz mirkli straujāk Tev pukst”, kurā uzstāsies mūziķi Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis. Bezmaksas ielūgumus var saņemt Rīgas Kultūras un atpūtas centrā "Imanta"
  • 14.maijā plkst. 16.00 kultūras pilī “Ziemeļblāzma” notiks koncerts “Man' māmiņa Dabas māte”, kurā muzicēs Aīdas Rancānes vadībā etno mūziķu apvienība  un Rīgas Tehniskās universitātes postfolkloras grupa “Daba San”. Ieeja koncertā ar BEZMAKSAS ielūgumiem, kurus iespējams saņemt “Biļešu paradīzes” kasēs.
  • 14.maijā plkst. 18.00 koncertzālē “Ave Sol” notiks koncerts, kurā piedalīsies sieviešu koris “Sapnis”, latgaļu sadzīves dziesmu ansamblis “Olūteņš”, mūzķi Ģirts Pavēnis, Agate Ozoliņa, koncertmeistare Ilze Dzērve un pasākuma moderatore Ilona Dzērve-Tālute. Ieeja koncertā bez maksas.
  • 13. un 14.maijā no plkst. 11.00-15.00 Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā katram zoodārza viesim būs iespēja iemūžināt svētku un mīlestības sajūtu fotostūrī, kas atradīsies pie kamieļu aploka.
     

Saistītie raksti