Mātes dienas festivālā gaidāma lielā loterija – balvu fonda vērtība pārsniedz 3000 EUR!

Sestdien, 13. maijā, mammas mīļi gaidītas Mātes dienas festivālā, kas notiks Rīgā, Hanzas peronā – ieeja bez maksas. Ierašanās no plkst. 11.00. Gaidāms ne vien koncerts, meistarklases un degustācijas, bet arī Lielā loterija! Galvenā balva "Mammamuntetiem.lv" loterijā – telefons "Samsung Galaxy Flip4", kura vērtība ir 1009 EUR!
Mātes dienas festivālā mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu zīmola “Mayeri” lielā laimes rata izloze notiks plkst. 13.10, savukārt “Mammamuntetiem.lv” – plkst. 14.30.

FOTO: Publicitātes foto

Mātes dienas festivālā mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu zīmola “Mayeri” lielā laimes rata izloze notiks plkst. 13.10, savukārt “Mammamuntetiem.lv” – plkst. 14.30.

Mātes dienas festivālā būs skaista skatuves programma – to vadīs 
aktieris Rihards Lepers un vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. Koncertā uzstāsies dziedātājas Olga Rajecka un Ance Krauze. Iedvesmas lekcijas vadīs Kristīne Balode, psiholoģe un attiecību speciāliste, Aina Poiša, psihoterapijas speciāliste (lekciju atbalsta BKI kafija), Dana Gulbe, pašizausgmes koučs un kārtošanas speciāliste un Agnese Zeltiņa, aktrise. 

 

Skatuves programmas ietvaros gaidāma arī balvu izloze – mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu zīmola “Mayeri” lielā laimes rata izloze notiks plkst. 13.10, savukārt “Mammamuntetiem.lv” – plkst. 14.30.

 

Mātes dienas festivāla skatuves programma

 

Lielais laimes rats. Kas gaidāms balvā un kā var piedalīties?

Mātes dienas festivālā gaidāmi divi lielie laimes rati – vienam balvas nodrošinās mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu zīmols “Mayeri” (kopējais balvu fonds 425 EUR vērtībā!), savukārt otram – Mātes dienas festivāla rīkotājs vecāku organizācija ”Mammamuntetiem.lv" (balvu fonda kopējā vērtība pārsniedz 2500 EUR!).

 

“Mayeri” lielais laimes rats un balvas

"Mayeri" laimes rats gaidāms plkst. 13.10 uz lielās skatuves. Lai piedalītos balvu izlozē, būs nepieciešams aizpildīt loterijas kartīti, tajā uzrakstot, kura no Mātes dienas festivāla aktivitātēm patīk visvairāk.

 

 

Reklāma
Reklāma

“Mammamuntetiem.lv” lielais laimes rats un balvas

“Mammamuntetiem.lv” laimes rats plkst. 14.30 uz lielās skatuves. Lai piedalītos balvu izlozē, būs nepieciešams aizpildīt loterijas kartīti, tajā uzrakstot tematu, par kuru gribētu lasīt ģimenes portālā www.mammamuntetiem.lv. 

"Mammamuntetiem.lv" lielā laimes rata laimestu kopējā vērtība parsniedz 2500 EUR! Balvas ir greznas un vērtīgas, piemēram, "Dāvanu serviss" dāvanu kartes 30 EUR, 50 EUR un 100 EUR vērtībā, "Rimi" dāvanu maisi, katrs vairāk nekā 100 EUR vērtībā, zīmolu SVR un Filorga kosmētikas grozi 160 EUR vērtībā,  kā arī telefons "Samsung Galaxy Flip4", kura vērtība ir 1009 EUR!

 

 

"Samsung Galaxy Flip4", ko būs iespēja laimēt Mātes dienas festivālā, būs melnā krāsā, un komplektā būs divi vāciņi – gaiši zils un krēmīgi rozā.

 

 

Par godu Mātes dienai sestdien, 13. maijā, Rīgā, kultūras un izklaides centrā “Hanzas perons”, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” rīko Mātes dienas festivālu – atpūtas un iedvesmas pasākumu, ko māmiņas no visas Latvijas un neatkarīgi no vecuma var apmeklēt bez maksas.

 

Saistītie raksti