FOTO: Rīgā atklātas krāšņas gaismas takas. Izstaigā tās ar bērnu!

Šogad Rīga iemirdzas neredzētā rotā – pilsētas iedzīvotājus priecē izgaismoti parki un arī atklātas gaismas takas.
Rīgas atslēgas iemirdzas spožā gaismā!

FOTO: Artūrs Ķipsts

Rīgas atslēgas iemirdzas spožā gaismā!

Dažādi gaismas objekti rotā parkus, skvērus un rotaļu laukumus centrā un apkaimēs. Lielākais gaismas objekts – milzīgs spožs pusmēness Rīgas centrā.

 

 

Rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti doties pastaigā cauri Operas parkam, Bastejkalnam un Kronvalda parkam, kur šogad Rīga uzbūrusi “Ziemassvētku gaismas taku”! Te sastapsi neskaitāmus spoži mirdzošus brīnumus zvaigžņu piebirušā alejā, Ziemeļmeitas leduskalnā un Vecīša cimdiņa siltajos rakstos. Lai “Ziemassvētku gaismas taka” rotā vaigus sārtus un smaidīgus, acis priekā mirdzošas un brīnumu vēriens piepilda sirdi!

 

Reklāma
Reklāma
  • ZVAIGŽŅU MIRDZUMU TAKA Operas parkā
    “Zvaigžņu mirdzumu taka” vedīs caur piesnigušai un mirdzošai ziemas sidraba alejai, kuras galā Tevi gaidīs nakts spožākais spīdeklis – Mēness.

 

  • ZIEMEĻMEITAS KALNA TAKA Bastejkalnā
    Šoziem Bastejkalns pārtapis brīnumainā leduskalnā, kura galā, starp lāstekām un sidraba zvaigznēm, spoži mirdz Ziemeļmeitas pils. Ceļā sastapsi stikla kalna atslēgu un zelta zirgu, kuri neļaus nomaldīties ledus labirintos un sasniegt mirdzošo virsotni.

 

  • VECĪŠA CIMDIŅA TAKA Kronvalda parkā
    Te, Vecīša cimdiņā, tiks sasildīts ikviens ziemas spelgonī nosalušais degungals, no jauna brīnumam noticēt ļaus Ziemassvētku kamanu mirdzošās sliedes un par sirds siltumu gādās pasaku, spēka un iedvesmas vārdi.

Saistītie raksti