Šovasar pirmo reizi notiks bērnu iemīļotā muzikālā raidījuma ”Ukulele” varoņu koncerttūre “Uku un Leles dziesmas”

No 15. maija līdz pat 11. septembrim ar īpašu, pašiem mazākajiem mūzikas klausītājiem sagatavotu koncertprogrammu Uku, Lele un Dieziņš viesosies Tukumā, Rīgā, Jēkabpilī, Rundālē, Jūrmalā un Cēsīs.
Lielāko daļu dziesmu raidījumam “Ukulele” radījusi latviešu komponiste Laura Polence, kas zināma arī kā “Tutas lietu” dziesmu autore.

FOTO: Publicitātes foto

Lielāko daļu dziesmu raidījumam “Ukulele” radījusi latviešu komponiste Laura Polence, kas zināma arī kā “Tutas lietu” dziesmu autore.

Uku un Lele ir gatavi savai pirmajai koncerttūrei, bet Dieziņam ir drusku bail. Diez kas varētu palīdzēt pārvarēt Dieziņa bailes? Protams, ka dziesmiņa! 

Šovasar muzikālā bērnu raidījuma “Ukulele” mazie skatītāji ir aicināti dziedāt un dejot kopā ar Uku, Leli un Dieziņu koncertos “Uku un Leles dziesmas”, kas notiks sešās Latvijas pilsētās.

Koncertos Uku un Lele dziedās bērnu iemīļotās dziesmas no raidījuma “Ukulele” — lielāko daļu no tām radījusi talantīgā, Amsterdamā dzīvojošā latviešu komponiste Laura Polence, kas zināma arī kā “Tutas lietu” dziesmu autore. Līdzās varoņiem Uku (Uldis Siliņš), Lelei (Annija Putniņa) un Dieziņam (Elīna Bojarkina) uz skatuves kāps arī pianists Raimonds Petrauskis, perkusionists Ernests Mediņš un ģitārists Rihards Goba. 

Koncerta režisore – Marta Selecka, horeogrāfs – Rolands Meržejevskis.
“Ukulele” veidotājs producents “Ausma” pēdējo divu gadu laikā guvis plašu pieredzi, organizējot “Tutas lietu” dziesmu koncertus bērniem. Koncerta producente Marta Selecka stāsta: “Kvalitatīva oriģinālmūzika ir ļoti svarīga mūsu bērnu seriālu un raidījumu sastāvdaļa, tāpēc ir īpašs prieks, kad tā sāk dzīvot savu dzīvi ārpus ekrāniem – mūzikas albumos, nošu grāmatās un arī  koncertos, tādā veidā audzinot jaunu mūzikas klausītāju paaudzi.”

Reklāma
Reklāma

Koncertprogrammas garums būs 50 minūtes, tā īpaši pielāgota bērniem vecumā no 1 līdz 6 gadiem, lai kļūtu par neaizmirstamu pieredzi tieši pašiem mazākajiem mūzikas klausītājiem. 

15. maijā plkst. 13.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā (https://www.bilesuparadize.lv/lv/custompage/3020)
22. maijā plkst. 15.00 un 17.00  Rīgā, Latvijas Nacionālās operas un baleta Jaunajā zālē (https://www.bilesuparadize.lv/lv/custompage/3020)
29. maijā plkst. 12.00 un 14.30 Jēkabpilī, Krustpils kultūras centrā (https://www.bilesuparadize.lv/lv/custompage/3020)
2. jūlijā plkst. 12.00 un 16.00 Rundāles pils Dārza svētkos (biļetes www.runale.net no 2. maija)
31. jūlijā plkst. 11.00 Jūrmalā, Raiņa sētā (www.rainaseta.lv)
11. septembrī plkst. 14.00 koncertzālē Cēsis (https://www.bilesuparadize.lv/lv/custompage/3020)
Biļetes uz koncertiem Tukumā, Rīgā, Jēkabpilī un Cēsīs maksās no 9 līdz 20 eiro tās nepieciešamas ikvienam apmeklētājam neatkarīgi no vecuma. Par biļešu cenām un noteikumiem koncertā Rundāles pils Dārza svētkos informācija būs pieejama no 2. maija norādītajās vietnēs.  

Saistītie raksti