Cēsīs notiks labdarības koncerts Ukrainas atbalstam “Roks Pret Okupāciju”

Sestdien, 12. martā, Cēsu pils parkā norisināsies atbalsta koncerts Ukrainai "Roks pret okupāciju”. Koncertā uzstāsies tādas Latvijā plaši pazīstamas grupas kā "Pērkons", "Dzelzs vilks", "Inokentijs Mārpls", "Oranžās brīvdienas", "Queentessence" un Rihards Saule.
Roks pret okupāciju” – koncerts Ukrainas atbalstam.

FOTO: Artūrs Ķipsts

"Roks pret okupāciju” – koncerts Ukrainas atbalstam.

Pasākumā mūziķi vērsīs uzmanību uz Krievijas nežēlīgo iebrukumu, aicinot atbalstīt Ukrainas centienus nosargāt brīvību. Bez jau minētajiem māksilieniem vakara gaitā sagaidāmi vēl iepriekš neizziņoti muzikāli pārsteigumi.

 

Koncerts, ko organizē Cēsu "Fonoklubs" un grupa "Oranžās brīvdienas", būs bezmaksas, taču pasākuma apmeklētāji tiks aicināti neaizmirst par traģiskajiem notikumiem, kas risinās tik tuvu Latvijai, un ziedot Ukrainas atbalstam, zvanot uz “Ziedot.lv” norādīto tālruni 9000 6086.

 

Koncerta sākuma laiks ir paredzēts plkst. 17:00, bet noslēgums – 22:00.

 

Koncertu vadīs rokmūzikas pazinējs Gustavs Terzens un tā video tiešraidei, ko nodrošinās "ReTV", būs iespējams sekot video vairākos pašmāju medijos.

Reklāma
Reklāma

 

“Viena no lietām, ko ikviens varam darīt šādā laikā, ir runāt un skaļi stāstīt par notiekošo Ukrainā,” saka viens no pasākuma rīkotājiem – “Fonokluba” programmas direktors Marts Sildniks. “Tā kā rokmūzika vienmēr ir asociējusies ar pretošanos, tad vēlējāmies sniegt savu artavu, sarīkojot skaļu koncertu par godu īstajām šī laika rokzvaigznēm – apbrīnojami sīkstajiem ukraiņiem.”

 

Koncerta "Facebook" pasākums atrodams šeit.

 

Saistītie raksti