Ideja ziemas brīvlaikā – orientēšanās spēle “Pa dzīvnieku pēdām Jūrmalā”

Jūrmalas Tūrisma informācijas centrs piedāvā jaunu aizraujošu brīvā laika pavadīšanas iespēju ģimenēm un aktīviem cilvēkiem – orientēšanās spēli “Pa dzīvnieku pēdām Jūrmalā”.
Ideja ziemas brīvlaikā – orientēšanās spēle “Pa dzīvnieku pēdām Jūrmalā”

FOTO: Publicitātes foto

Pastaigu maršrutā no Dubultiem līdz Dzintariem, meklējot kontrolpunktus un atbildot uz spēlēs jautājumiem, varēs uzzināt daudz interesantus faktus par dzīvniekiem, putniem un kukaiņiem, kā arī apskatīt tūristu iecienītus objektus. 

 

Tikai vienu nedēļu – no 27. decembra līdz 2. janvārim – par uzdevumu pareizu izpildi Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā varēs saņemt balvu – saldu dāvanu no populārākajiem Jūrmalas restorāniem un kafejnīcām. Tūrisma informācijas centrs atrodas Majoros, Lienes ielā 5. Darba laiks no 27. decembra līdz 2. janvārim katru dienu no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Reklāma
Reklāma


Lai pastaigas laikā izpildītu orientēšanās spēles uzdevumus, jāizdrukā vai savā viedierīcē jāielādē spēles karte ar kontrolpunktiem un jautājumiem, – tas pieejams vietnē www.visitjurmala.lv – “Orientēšanās spēle "Pa dzīvnieku pēdām Jūrmalā”. Dalība spēlē – bez maksas.
 

Vēl līdz 9. janvārim Jūrmalā, Dzintaru mežaparkā, var izstaigāt Gaismas parku, kas izrotāts ar gaismas dekoriem Ziemassvētku tematikā. Dekorācijas veidotas to tūkstošiem krāsainu LED lampiņu. Lielākais objekts parkā ir jūras viļņa formā veidotais parka tiltiņš, kas veidots no gaismu virtenēm kopumā 3,5 kilometru garumā.. Parku apdzīvo no gaismas virtenēm veidoti lāči, eži, vāveres un citi meža iemītnieki. Dzintaru mežaparks apmeklētājiem ir atvērts katru dienu līdz plkst. 22.00; svētku apgaismojums ieslēgts no plkst. 16.00.