Ineses Galantes fonds rīkos koncertu "Ziemassvētku prelūdija. Ineses Galantes un draugu koncerts"

Ziemassvētki – brīnumu, priekpilnu tikšanās un dāvanu laiks. Tas ir laiks, kad mums īpaši nepieciešams dvēselisks siltums un mierinājums, un brīnišķīga mūzika, kas skan Doma baznīcas velvēs, spēj aizkustināt līdz sirds dziļumiem un sniedz gaišu prieku. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tieši tāpēc Ineses Galantes fonds jau daudzus gadus rīdziniekiem un pilsētas viesiem dāvā savu “Ziemassvētku prelūdiju”. Šoreiz svētku koncerts notiks 8.decembrī plkst.19:00 Doma baznīcā. Apmeklētājus gaida tikšanās ar iemīļotiem mūziķiem un izcilo dziedātāju, koncerta idejas autori Inesi Galanti.

Koncertā piedalīsies vadošie Latvijas mūziķi: viens no pašmāju spožākajiem baroka mūzikas izpildītājiem, kontrtenors Sergejs Jēgers, starptautiski atzīstais komponists un ērģelnieks Aivars Kalējs, kā arī virtuozais pianists un starptautisku konkursu laureāts Andrejs Osokins.

Kā ierasts, vakara gaitā Ineses Galantes fonds liks iemirdzēties jaunām zvaigznēm – skatuvi ar pazīstamiem mūziķiem dalīs jaunie talanti – konkursa “Ineses Galantes talanti” laureāti un Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā.

Reklāma
Reklāma

Tāpat klausītāji varēs baudīt pasākuma mūzas uzstāšanos. Maigais, spēcīgais un dvēseliskais Ineses Galantes soprāns ar tā atpazīstamo dinamiku neatstās vienaldzīgu nevienu – gan tos, kam šī būs pirmā tikšanās ar dziedātāju, gan uzticīgos operas dīvas talanta cienītājus.
Un tas nav viss – koncerta apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi un neaizmirstama atmosfēra, kas piepildīs ikviena sirdi ar prieku, gaidot pašus gaišākos gada svētkus – Ziemassvētkus.