Dziedātāja Rita Ora Latvijā jau šajā nedēļas nogalē

Britu popzvaigzne Rita Ora, kura pazīstama ar savu veiksmīgo darbību ne tikai popmūzikas laukā, bet arī ir talantīga aktrise un sava modes zīmola “Roara Republic” izveidotāja, viesosies Latvijā ar enerģisku koncertšovu jau šajā nedēļas nogalē – 4. augustā Siguldas pilsdrupās.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Rita Ora savu straujo popularitāti ieguva ar savu 2012. gada debijas albumu “Ora”, kas ļāva viņai kļūt par tā gada pirmo izpildītāju, ar numur viens singliem Anglijas Singlu topā. Kopš tā laika ir Rita Ora ir turpinājusi aktīvu darbību un nostiprinājusi stabilu vietu pasaules popmūzikā.

Viens no Rita Ora pēdējiem singliem ir “Girls” ar vairāku šī brīža aktuālo sieviešu izpildītāju  - Bebe Rexha, Cardi B un Charli XCX līdzdalību. Tā skatījums Rita Ora oficiālajā YouTube kanālā sasniedzis teju 40 miljonus skatījumu.

Savukārt šī gada martā Rita Ora izlaida savu unisex apģērbu līniju “Roara Republic”, ko var iegādāties viņas mājaslapā un koncertos. Pirms tam, 3 gadu garumā, viņa sadarbojās ar adidas un kopā ar pasaules slaveno sporta un dzīves stila zīmolu radīja 15 kolekcijas.

Reklāma
Reklāma

Rita Ora concerts Latvijā notiks jau šo sestdien, 4. augustā, Siguldas pilsdrupās.