15. jūlijā ģimeņu sporta spēles – Vecmīlgrāvis VAR!

Svētdien, 15. jūlijā no plkst.10.00 Rīgas 31.vidusskolas stadionā norisināsies Vecmīlgrāvja 3. sporta spēles “Vecmīlgrāvis VAR!”.  Šī gada sporta spēļu sauklis ir „Uzdāvini Latvijai 100!”. Ikviens aktīvās atpūtas piekritējs varēs apliecināt savu varējumu, piedaloties dažādās sporta spēlēs vai individuālajās disciplīnās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Popularizējot veselīgu dzīvesveidu un radot iespēju ģimenēm ar bērniem pavadīt vienu vasaras svētdienu aktīvi sportojot, Vecmīlgrāvja attīstības biedrība, sadarbojoties ar Rīgas brīvostas pārvaldi, pirms diviem gadiem pirmo reizi organizēja sporta svētkus ģimenei.  Ņemot vērā lielo iedzīvotāju atsaucību, tika nolemts tās rīkot ik gadu. 


Svētdien uz ģimenes sporta svētkiem tiek gaidīts ikviens sportot gribētājs, jo būs iespēja savus spēkus izmēģināt gan sporta spēlēs, pašiem veidojot savu komandu, gan individuālajās disciplīnās. Komandu sporta spēļu piekritēji savus spēkus varēs izmēģināt strītbolā, mini futbolā, volejbolā, ģimenes stafetē, kā arī vairākos veidos uzdāvināt Latvijai 100. Savukārt tie, kuri priekšroku dod individuālajiem sporta veidiem, varēs uzdāvināt Latvijai 100 pietupienus, 100 vēdera presītes vai 100 metrus, ko noskries sprintā. 


Pasākuma dienā sportot gribētājiem jāceļas laicīgi, lai no plkst.9.00 līdz 9.45 paspētu piereģistrēties sacensībām, ja to jau nav izdarījuši iepriekš, sūtot pieteikumu uz e-pastu – vecmilgravis@gmail.com, savukārt līdzjutēji var ierasties uz plkst. 10.00, kad notiks svinīga sporta spēļu atklāšana. Sacensības noritēs līdz vēlai pēcpusdienai, kad svinīgajā apbalvošanā godalgas saņems visu sporta veidu pirmo trīs vietu ieguvēji. 

Reklāma
Reklāma

Vecmilgrāvis var
Dodoties uz Vecmīlgrāvja sporta spēlēm, droši līdzi ņemiet arī pašus mazākos ģimenes dalībniekus. Organizatori ir padomājuši arī par mazajiem sportistiem, kuru vecums vēl neatļauj startēt kopā ar pārējiem ģimenes locekļiem. Būs gan piepūšamās atrakcijas, gan citas jautras un interesantas nodarbības, kā arī būs iespēja mazuli nodot pieskatītāja aprūpē, lai vecāki varētu pilnībā nodoties sportiskajām aktivitātēm un izbaudīt cīņas garu. 


Nepaliec mājās, nāc un piedalies arī Tu, jo  - Vecmīlgrāvis VAR!