Dodies Ziemassvētku pastaigā. Idejas un karte pastaigām

Droši vien visi esam dzirdējuši teicienu -"jo vairāk laika, jo mazāk sanāk izdarīt", tāpēc Kurp.es ir sagatavojuši Rīgas Ziemassvētku karti, lai šajās dienās sanāktu iziet vismaz vienā kārtīgā svētku pastaigā.

Foto no Pexels.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Pexels.com

 

Ziemassvētku egļu ceļš - festivāls, kas dažādos Rīgas stūros notupinājis egles vienu par otru interesantākas.
Vairāk uzzini šeit.

 

Ziemassvētku tirdziņi - tos atradīsi gan Doma Laukumā, Līvu Laukumā un Esplanādē, gan Kalnciema Kvartālā, kur tieši 24. decembrī būs dažnedažādas Ziemassvētku aktivitātes kā lieliem, tā maziem.
Vairāk uzzini šeit.

 

DOD PIECI Labdarības radio - līdz 23. decembrim stikla studijā darbojas radio Pieci ar labdarības akciju "Salabosim bērnību".
Vairāk šeit.

 

Trušu karaļvalsts - Esplanādes parkā jau kādu laiku dzīvojas desmitiem trušu. Aizej un apskaties, kā viņi iekārtojušies savā ziemas karaļvalstī!

Reklāma
Reklāma

Ziemas naktis zoodārzā - ziemas laikā Riga Zoo strādā līdz pat 21.00, tā ļaujot mierīgi doties naksnīgā pastaigā un iepazīties ar dzīvnieciņiem citādā gaismā.
Vairāk šeit.

 

LAIMA Labdarības namiņš - pie Laimas pulksteņa līdz 23. decembrim darbojas labdarības namiņš, kur var nopirkt ne tikai gardu šokolādi, bet arī uzzīmēt skaistu kartiņu, kas īpaši patīk mazajiem Ziemassvētku svinētājiem, un nosūtīt dāvaniņu kādam bērnam Ziemassvētkos.
Vairāk lasi šeit.

 

Jarmarka mākslas gadatirgus - šajā gadatirgū/izstādē/labdarības akcijā daudzi dodas iegādāties interesantas dāvanas Ziemassvētkiem. Nez, ko šogad tie mākslas studenti ir sagatavojuši?
Vairāk uzzini šeit.

 

Lai skaisti svētki un silta pastaiga! #kurpes