Pasākumi bērniem 17. – 23. aprīlī Rīgā

Pēcsvētku nedēļas ierasts ir klusākas un mierīgākas, tomēr tas noteikti nav iemesls, lai nedotos ārpus mājām kopā ar bērniem!

Publicitātes foto no pasākuma „Pašu rokām darināts dizaina papīrs’’

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto no pasākuma „Pašu rokām darināts dizaina papīrs’’

 

LIELĀKAIS LEGO FESTIVĀLS BALTIJĀ
Katru dienu t/c Spice un Spice Home telpās (Lielirbes ielā 29).
Iespēja aplūkot 28 dažādas figūras, kas veidotas no LEGO klucīšiem. Tirdzniecības centru Spice un Spice Home telpās atradīsiet gan princeses, gan dzīvniekus, gan slavenības, lielākajām figūrām pārsniedzot cilvēka augumu! Ieeja bezmaksas!
 

PAŠU ROKĀM DARINĀTS DIZAINA PAPĪRS – konkursa izstāde
18. – 23. aprīlī, Latvijas Dabas muzejā (Krišjāņa Barona ielā 4)
Gada sākumā skolēni no visas Latvijas tika aicināti piedalīties konkursā „Pašu rokām darināts dizaina papīrs’’ un nu žūrijas atlasītie labākie un interesantākie darbi ir apskatāmi Dabas muzejā. Izstādes apmeklējumu viennozīmīgi jāapvieno ar pastaigu pa muzeja pastāvīgajām ekspozīcijām!
Biļetes – pieaugušajiem 2,13 eiro, bērniem līdz 7 gadu vecumam bezmaksas



LIELĀ TALKA
22. aprīlī 9:00 - 15:00 visā Latvijā
Jau 9. reizi visā Latvijā norisināsies Lielā talka, kurā iedzīvotāji ir aicināti ne tikai vākt atkritumus, bet darīt arī citus labus darbus – stādīt kokus un citus augus, labiekārtot māju pagalmus un jebkādi citādi padarīt Latviju skaistāku!
 

Reklāma
Reklāma

7 PASAKAS PAR ŅUKUCĪTI – zīmējumu izrāde
23. aprīlī 12:00 Kinogalerijā KSuns (Elizabetes ielā 83/85)
Izrāde tiek zīmēta uz vertikālām papīra loksnēm, kas saliktas septiņās kārtās. Katra iepriekšējā pasaka ar kādu papīra loksni ievijas nākamajā pasakā. Papīrs tiek apzīmēts, locīts, plēsts un ņurcīts līdz tas pamazām piepilda visu skatuvi. Biļetes – no 6 eiro
 

MŪŽĪGAIS SASALUMS – zinātniskā teātra izrāde
23. aprīlī 11:00 (krievu valodā) un 13:00 (latviešu valodā) Rīgas mazajā teātrī (Stabu ielā 18c)
Uzvedums “Mūžīgais sasalums” iepazīstina skatītājus ar visaukstākajām vielām, pierādot, ka darbošanās ar tām var būt ļoti aizraujoša! Jums būs iespēja piedalīties dažādos eksperimentos, aptaustīt mākoņus, ieraudzīt aukstuma sprādzienu, sasaldēt visu, ko vien vēlēsieties, un pieskarties ledainam aukstumam!
Biļetes – 7 eiro


Nedēļas pasākumu ceļvedis tapis sadarbībā ar pasākumu apkopošanas platformu Kurp.es.