Pirmo reizi Latvijā Alizbars ar Ķeltu arfu un grupu Ann'Sannat ar koncertprogrammu "Aizmirsto sapņu patvērums"

Dzīvais ķeltu arfas skanējums atver brīnumpilnās pasaku valstības durvis. Mūsu bērniem, jā, un arī mums pašiem, taču tā pietrūkst pasakainais un brīnumainais,- kas tāds, kas paliek atmiņā uz mūžu. Ķeltu arfa ir pasakainākais un pats terapeitiskākais instruments  pasaulē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Ķeltu arfa, koka stabules un arī  citu  īpašo instrumentu skanējums liek sajust pasauli, kura patlaban ir dzīva pasakās, mežos, upēs un cilvēku sirdīs. Šodien mums ir iespēja atvērt sirdis, lai to saklausītu, ieraudzītu un sajustu. Iegūtie iespaidi, saglabājoties atmiņā, ir kā bākuguns, kas izgaismo ceļu uz skaistumu, mīlestību un labestību.

Bija laiks, kad arfists ir bijis augstākā godā pat par karali. Agrāk, ja gadījās satikt arfistu, tas nozīmēja lielu veiksmi,  bet, ja izdevās vēl dzirdēt viņu spēlējam, tad tā tā bija īpaša laime.

„Muzikālā pasaka”- tā saka Alizbars par savu mūziku, Ķeltu arfa, hangs, kontrabass, flauta, ģitāra un citi unikāli instrumenti, uz kuriem spēlē mūziķi, aizved klausītāju neticamā mūzikas pasaules ceļojumā.

Reklāma
Reklāma

Bērnu labsajūtai var paņemt līdzi sedziņas vai matracīšus. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja brīva.

 

Koncerta norises laiks un vieta: 13. novembris, pl. 19.00, Kultūras telpā 3 MĀSAS, Vecrīgā, Zirgu iela 1.
Biļetes Biļešu paradīzes kasēs.
Ir iespēja pieteikties uz individuālu arfas terapiju pa tel. 2 66 99 4 88, Zane