Pasākumi Rīgā septembrī ģimenēm ar bērniem

Pasākumi, kas veltīti ģimenēm kopā ar bērniem un kas notiks Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības iestādēs vēl šī gada septembra mēnesī.

12. septembrī plkst. 17.00 Rīgas kultūras un atpūtas centrā „Imanta” (Anniņmuižas bulvārī 29) bērnu un jauniešu teātra „Horizonts” sezonas atklāšanas koncerts Atmiņās par vasaru.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

12. septembrī plkst. 17.00 Rīgas kultūras un atpūtas centrā „Imanta” (Anniņmuižas bulvārī 29) bērnu un jauniešu teātra „Horizonts” sezonas atklāšanas koncerts "Atmiņās par vasaru".


Līdz 4. oktobrim muzejā „Rīgas Jūgendstila centrs” (Alberta ielā 12 (ieeja no Strēlnieku ielas)) apskatāma Pārdaugavas mākslas un mūzikas skolas audzēkņu jūgendstila cepuru gleznu un zīmējumu izstāde „Skaistās jūgendstila cepures”. Ieeja izstādē ar derīgu ieejas biļeti muzejā.
Plašāku informāciju par izstādi skatīt šeit: http://www.jugendstils.riga.lv/index.php?lang=lat&p=1&id=308

 
12. septembrī plkst. 17.00 Rīgas kultūras un atpūtas centrā „Imanta” (Anniņmuižas bulvārī 29) bērnu un jauniešu teātra „Horizonts” sezonas atklāšanas koncerts „Atmiņās par vasaru”. Skatītājiem būs iespēja redzēt muzikāli teatrālu „kokteili” no iepriekšējās sezonas iestudētajiem darbiem. Pieredze rāda, ka apmeklējot šo pasākumu, bērniem rodas aizvien lielāka interese par teātri un aktiermākslu. Pasākums notiek krievu valodā. Ieejas biļete pasākumā EUR 1.50.
Plašāku informāciju par pasākumu skatīt šeit: http://imantakultura.riga.lv/lv/jaunumi/bernu-un-jauniesu-teatra-horizonts-sezonas-atklasanas-koncerts-%E2%80%9Eatminas-par-vasaru%E2%80%9D/

 
16. septembrī plkst. 18.30 Kultūras pilī „Ziemeļblāzma” (Ziemeļblāzmas ielā 36)  pasākums bērniem „Kino pēcpusdiena”. Pasākumā tiks demonstrēti filmu studijas „Rija” animācijas filmu fragmenti, kurus papildinās profesionāla animatora stāstījums par multfilmu tapšanas procesu. Ieeja bez maksas.



 
20. septembrī plkst. 12.00 muzejā „Rīgas Jūgendstila centrs” pasākums bērniem „Bērnu rīts”. Ieejas biļetes cena EUR 2.00.
 
26. septembrī no plkst. 9.00 līdz 17.00 Doma laukumā tradicionālais „Miķeļdienas gadatirgus”. Ražas svētku pasākums, kura ietvaros plaša kultūras programma visas dienas garumā.

Reklāma
Reklāma


 
27. septembrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 Rīgas Kultūras centra „Iļģuciems” pagalmā, Amatu namā un studiju darbnīcās (Lidoņu ielā 27, k-2) Miķeļdienas pasākums „Rudens svētki Iļģuciemā”. Miķeļdienas svinības kopā ar Iecavas kultūras nama folkloras kopu „Tarkšķi”. Amatu namā – radošas darbnīcas, amatu demonstrējumi un rudens tirdziņš. Ieeja bez maksas.