10. maijā pasakas modināšana Tērvetes dabas parkā. Ieeja - bez maksas!

Sestdien,10. maijā, Tērvetes dabas parks, ko apsaimnieko Latvijas valsts meži, aicina uz ikgadējo sezonas atklāšanas pasākumu „Pasakas modināšana”. Pavasarīgais mežs aicina gan bērnus, gan pieaugušos doties aizraujošā pastaigā pa daudzajām takām un piedāvā tikšanos ar pasaku tēliem. Viesus no plkst.11:00 līdz 17:00 Rūķu  sētā mīļi sagaidīs čaklie rūķi, bet Pasaku mežā enerģiskā Sila raganiņa, cimperlīgā Princese Zeltīte un Sīkstulis ar savām taupības pamācībām. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Neiztiksim arī bez skaista koncerta. No plkst.12:00 līdz 12:30 Rūķu sētu pieskandēs „Absolut Brass Band” puiši no Auces un rūķu pasaku modinās „Mazie vāverēni” no Augstkalnes. Pēc tam viņi visi dosies uz Atrakciju laukuma skatuvi, kur no plkst. 13:00 līdz 15:00 turpinās koncertu. Viesus mīļi uzrunās Meža māte, jau minētajiem lielajiem un mazajiem māksliniekiem pievienosies Latvijas radošo bērnu un jauniešu studijas „Zvaigžņu sala” solisti. Kursēs Pasaku bānītis un darbosies visas trīs parkā esošās kafejnīcas.

Latvijas valsts meži  šajā svētku dienā visiem apmeklētājiem dāvina brīvbiļeti Tērvetes dabas parkā un novēl izbaudīt patīkamu atpūtu!

 

Brauciens ar Pasaku bānīti 0,75 Eur/ 1 pietura. 

Tērvetes skatu torņa apmeklējums 0,75 Eur.


Reklāma
Reklāma

Informācija: www.mammadaba.lv

tervete@lvm.lv

tālr. 63726212