Valmierā meklēs šā gada skanīgāko Cāli

13.aprīlī plkst.13 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Valmieras pilsētas un apkārtējo novadu mazo vokālistu konkurss „Cālis 2014”. Lai veicinātu pirmsskolas vecuma bērnu muzikālo spēju attīstību, Valmieras Kultūras centrs jau vairākus gadus organizē šādu konkursu, aicinot piedalīties Valmieras pilsētas un apkārtējo novadu mazos vokālistus līdz 5 gadu vecumam (ieskaitot).

Par Valmieras „Cāli 2013” kļuva skanīgās balss īpašniece – piecgadīgā Justīne Stilve. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par Valmieras „Cāli 2013” kļuva skanīgās balss īpašniece – piecgadīgā Justīne Stilve. Publicitātes foto.

 

Konkursa dalībniekiem repertuārā jāiekļauj viena dziesma pēc brīvas izvēles, to izvēloties atbilstoši izpildītāja vecumam un balss spējām. Konkursanti sagatavoto dziesmu varēs izpildīt a capella, mūzikas instrumentu vai fonogrammas pavadījumā.

 

Dalībnieku sniegumu vērtēs žūrija, pievēršot uzmanību izvēlētā priekšnesuma sarežģītības pakāpei, mākslinieciskajai kvalitātei un dalībnieku vizuālajam tēlam. Veiksmīgākais vokālists iegūs galveno balvu „Cālis 2014”, savukārt piemiņas balvas saņems ikviens konkursa dalībnieks.

 

Vecāki un pedagogi dalībniekus konkursam var pieteikt līdz 8.aprīlim, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to uz e-pastu liga.kokorevica@valmiera.lv. Plašāka informācija, zvanot pa tālruni 64207204 vai 26439258.

Reklāma
Reklāma

 

Pagājušajā gadā konkursā „Cālis 2013” piedalījās 29 dalībnieki. Par Valmieras „Cāli 2013” kļuva skanīgās balss īpašniece – piecgadīgā Justīne Stilve.