Tērvetes dabas parks gaida savu 100 000. apmeklētāju

Ik gadu Tērvetes dabas parku, ko apsaimnieko AS „Latvijas valsts meži”, apmeklē kupls skaits tūristu, tas ir kļuvis par iemīļotu atpūtas vietu gan lieliem, gan maziem dabas draugiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Septembra beigās ikvienam, kas dosies izbaudīt krāsainā rudens iestāšanos Tērvetes dabas parkā, ir iespēja kļūt par 100 000. apmeklētāju.  Īpašo viesi gaida pārsteiguma balva no Mammadaba.  

 

Jau 55 gadus Tērvetes dabas parks ir labākā un draudzīgākā vieta ģimenei ar bērniem – te var sastapt gan koka skulptūrās atveidotus, gan „dzīvus” pasaku un rakstnieces Annas Brigaderes lugu tēlus. Parkā iespējams vizināties ar Pasaku bānīti, velosipēdu, nūjot vai Veco priežu parkā ļauties nesteidzīgām pastaigām. Aktīvās atpūtas cienītāji var izmēģināt daudzos jaunā Atrakciju laukuma piedāvājumus. Uz Zemgales plašumiem var palūkoties, uzkāpjot Dižākajā koka skatu tornī. Gardu maltīti piedāvā parkā esošās kafejnīcas.  

Reklāma
Reklāma

 

28. septembrī kā katru gadu parkā tiks ieskandināta Miķeļdiena – apmeklētājiem būs iespēja  gatavot Ražas vītni un Ražas Dižapli, izgaršot dabas veltes pie Rūķu māmiņas. Būs lauku labumu tirdziņš (aicinām pieteikties amatniekus!) un rudens jautrā loterija kopā ar Ražas Vīru.  Rūķis Stīdziņš bērniem un viņu vecākiem palīdzēs iemācīties ražas dziesmas un ražas polku.