"Multikino" – kino māmiņai un mazulim. Augusta repertuārs

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00.

Kadrs no filmas Divas dienas Ņujorkā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no filmas "Divas dienas Ņujorkā".

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.

 

01. augustā "Apbrīnojamais zirnekļcilvēks"

Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks" ir stāsts par Pīteru Pārkeru, vienaudžu izstumtu vidusskolnieku, ko pametuši vecāki un uzaudzinājuši tēvocis Bens un tante Meja. Pīters cenšas atrast savu vietu dzīvē un rast iespēju būt kopā ar savu pirmo skolas mīlestību Gvenu. Kad Pīters atrod noslēpumainu koferi, kas piederējis viņa tēvam, viņš sāk saprast savu vecāku pazušanas iemeslus un nonāk uz pēdām doktoram Kurtam Konorsam, kas ir viņa tēva bijušais biznesa partneris. Drīz vien Pīteram nākas pieņemt izšķirošus lēmumus un likt lietā savu spēku un spējas, lai kļūtu par to, ko viņam lēmis liktenis – par varoni.

 

08. augustā "Divas dienas Ņujorkā"

Žīli Delpī un Kriss Roks populārās romantiskās komēdijas „Divas dienas Parīzē” turpinājumā „Divas dienas Ņujorkā”.
Francūziete Mariona (Delpī) ir pārrāvusi attiecības ar Džeku un dzīvo Ņujorkā. Tur viņa iepazīstas ar tumšādaino amerikāni Mingusu (Roks), un abi uzsāk kopdzīvi. Taču drīz viņu attiecībām nākas izturēt reālu pārbaudījumu – pie viņiem ierodas Marionas ekscentriskais tēvs un māsa Rouzija ar bijušo draugu...


15. jūlijā "Tumšais bruņinieks atgriežas"

Kristofera Nolana episkās triloģijas noslēdzošā daļa. Pēc tam, kad Gotemas aizstāvis Betmens ir uzveicis psihiski nelīdzsvaroto ļaundari Džokeru, pilsētā valda relatīvs miers. Tomēr, kad ar neticamu spēku un inteliģenci apveltīts terorists Beins un viņa noziedznieku armija negaidīti uzbrūk pilsētai, Tumšajam bruņiniekam Betmenam nākas atgriezties, lai cīnītos par Gotemas pastāvēšanu.

Reklāma
Reklāma


22. jūlijā "Drošsirde LV"

Kopš neatminamiem laikiem, nostāsti par grandiozām kaujām un teiksmainas leģendas dzīvo noslēpumainajos Skotijas kalnos. Princese Merida – karaļa Fērgusa un karalienes Elinoras meita atsakās sekot senajām tradīcijām, līdz ar to metot izaicinājumu varenajiem skotu klaniem un to vadoņiem. Princeses nepārdomātā rīcība draud radīt karaļvalstī haosu un tāpēc Merida dodas ceļā pēc padoma pie burves. Taču, lai palīdzētu princesei, burve uzliek viņai lāstu un drīz vien jaunajai Meridai nāksies likt lietā visu savu drošsirdību, lai atbrīvotos no ļaunā lāsta un uzveiktu kalnu ielejās mītošo briesmīgo zvēru.


29. augustā "Atcerēties visu"
Nākotnes pasaulē, kura pārcietusi ķīmisko katastrofu, Dags Kveids ir parasts strādnieks rūpnīcā – viņam ir savs dzīvoklis, sieva un draugi. Taču savādie sapņi un nojausma, ka ar viņa dzīvi nav kaut kas kārtībā, aizved Dagu uz korporāciju „Rekall”, kura nodarbojas ar atmiņas-fantāziju implantēšanu saviem klientiem. Pēc neveiksmīga mēģinājuma implantēt sev atmiņas, kurās viņš vēlējās kļūt par slepeno aģentu, Dags kļūst par mērķi bruņotiem cilvēkiem, kā arī nejauši atklāj sevī apskaužamas pašaizsardzības un cīņas prasmes. Bēgdams no saviem vajātājiem, Dags vairs nesaprot vai atmiņas par viņa reālo dzīvi patiešām ir reālas, vai var uzticēties cilvēkiem, kurus viņš it kā pazīst jau daudzus gadus? Pamazām Dags saprot, ka viņš ir slepens ierocis kāda varena cilvēka rokās un viņam ir jāizpilda jau iepriekš sagatavota misija.
 

 

Ieskaties: www.multikino.lv