Kafejnīcā - veļasmazgātavā "Laundrijs" īpašs rotaļu stūrītis mazuļiem!

Beidzot arī „Teikā” dzīvojošajām māmiņām ir par vienu tikšanās vietu vairāk, kur nesteidzīgi var pavadīt savu brīvo laiku kopā ar mazuļiem, satiekot draugus, baudot kafiju vai lasot jaunākos prese izdevumus. Bērniem ļoti patiks īpašais rotaļu stūrītis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Labi zinot, cik grūti bieži vien kafejnīcās un citās publiskās vietās ir kā ar ratiņu novietošanu, tā ar mazuļu autiņu pārtīšanu, kā arī daudzām citām praktiskām lietām, ir izveidoti māmiņām un mazuļiem ērti un piemēroti apstākļi. 

"Laundrijs" piedāvā ērtu vietu ratiņu novietošanai, mazuļu pārtinamo galdiņu, bērnu rotaļu stūrīti dažāda vecuma bērniem, daudz dažādu aktivitāšu mazajiem (spēles, grāmatas, rotaļlietas, krāsas utt.), iespēju pagatavot uz vietas maltīti mazajiem, īpašas cenas bērnu apģērbu mazgāšanai, kā arī īpašu piedāvājumu māmiņām un bērniem no veselīgo un garšīgo dzērienu un uzkodu klāsta.

 

Rotaļu stūrītis ir iekārtots tā, lai sev interesantas nodarbes atrastu dažādu vecumu mazuļi. Tiek piedāvātas daudz dažādas rotaļlietas, „Rūķīšu mājiņa”, bērnu galdiņš ar ķeblīšiem, zīmuļi un krāsas, grāmatas, spēles, un jauks, smaidīgs un atsaucīgs personāls.

 

Trešdienās, kad jau ierasti Kino diskusiju vakari vecākiem, pa dienu tiek gaidīti vecāki un viņu mazuļi uz Bērnu Kino, kad uz lielā ekrāna rādīsim labākās animācijas filmas. 

 

Regulāri tiks veidotas arī tikšanās ar speciālistiem par dažādiem māmiņas interesējošiem jautājumiem. 

Reklāma
Reklāma

 

 

Mīļi tiek gaidīti vecāki ar mazuļiem kafejnīcā – veļas mazgātavā „Laundrijs”, Rīgā, Brīvības gatvē 283, lai kopā jauki pavadītu laiku.

Vienmēr tiek gaidītas atsauksmes un ierosinājumi, lai kopā varam uzlabot un pilnveidot mazuļiem un māmiņām draudzīgu vidi.

 

Vairāk informācijas mūsu mājas lapā www.laundrijs.lv