Rudens izstāde visai ģimenei "Ražots Latvijā 2010"

Klāt rudens izstāde Ražots Latvijā 2010, kas norisināsies no 25. līdz 28.novembrim Skonto hallē, Rīgā, E.Melngaiļa ielā 1a.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Tā kā rudens latviešiem tradicionāli ir ražas un gadatirgu laiks, izstādes Ražots Latvijā 2010 dalībnieki iepazīstinās ar savu produkciju un interesentiem būs iespējams to uz vietas arī iegādāties.


Izstādē ir pārstāvētas teju visas nozares: no pārtikas ražotājiem un amatniekiem līdz kokapstrādei  un būvniecībai. Īpaši ģimenēm ar mazuļiem izstādes organizētāji piedāvā atpūtu mazajām atvasītēm Annels atrakciju parkā bez maksas – kamēr vecāki dodas aplūkot un iegādāties izstādes dalībnieku piedāvāto produkciju.


Māmiņas varēs iegādāties Latvijā ražotu dabīgo kosmētiku Afrodīte un Ekoell, smaržīgos Mai-Šoko izstrādājumus, ekstraktiem un ēteriskajām eļļām bagātos Trejdeviņi vannas un ķermeņa kopšanas llīdzekļus, rotas, aksesuārus un apģērbus. Ģimene – traukus, mīļas lietas dāvanām, kā arī īpašus izstrādājumus bērniem: Evitas Bulas darinātos mājas apaviņus, mīļi dēvētus par Tāpučiem, Lotes Toys eko rotaļlietas, Muris attīstošās rotaļlietas, Norabee attīstošo un labsajūtas paklājiņu ar termoregulējošām un hipoalerģiskām īpašībām, galda spēles, kā arī Ameli ekskluzīvos lāčus no dabīgiem audumiem un kažokādām.
Visai ģimenei interesenti būs iepazīties ar Rīgas Motormuzeja antīkajiem braucamlīdzekļiem un Dambis kolekciju ar Latvijā ražotajiem RAF mikroautobusiem Latvija.

Reklāma
Reklāma


No iespaidiem nogurušie varēs baudīt intelektuālu atpūtu laikraksta Ir atpūtas stūrītī, bet SIA KELLE MEDIA stendā iepazīties ar jauno žurnālu – ceļvedi Latvijā ražotu preču un pakalpojumu pasaulē Ražots Latvijā.