Idejas, kur labi pavadīt nedēļas nogali. TOP 3

Nedēļas nogalē (22.-24. oktobris) varam lēnprātīgi staigāt pa rudens gadatirgiem Ventspilī vai Valmierā, ar saviem knīpām un knauķiem kā Alise Brīnumzemē iekrist grāmatu pasaulē, grafiti talantu spozmē ... Varam arī klusi taisīt ģipša saulītes un priecāties par mazām lietām. Vārdu sakot — top 3 nedēļas nogalei!

Krāšņs pasākums solās būt graffiti festivāls!

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Krāšņs pasākums solās būt graffiti festivāls!

Grāmatu virpulī
Trīs rosinošas dienas grāmatu pasaulē gaidāmas Rīgas Latviešu biedrības namā, kur no piektdienas līdz svētdienai notiek Grāmatu virpulis 2010 jeb grāmatu tirdziņš. Pasākumā piedalīsies teju 20 Latvijas grāmatu izdevēji! Tirdziņā būs iespēja iegādāties grāmatas par zemākām cenām nekā veikalos, darbosies arī grāmatu maiņas galdi un izstādes.
Sestdien un svētdien no plkst.12.00 līdz 16.00 darbosies  darbnīcas  bērniem  no  5 līdz 12 gadu vecumam. Kamēr vecāki iepazīsies ar grāmatām, bērni varēs zīmēt, apgleznot ģipša saulītes, klausīties dzejoļus vai minēt mīklas, izvēlēties sev grāmatu tirdziņā, vai par labu veikumu saņemt to dāvanā. Radošās darbnīcas vadīs Saules muzeja speciālisti, pasaku meistari no Liepājas, žurnāla Ezis un Zīlīte autori.
Iepirkties grāmatu tirdziņā varēs piektdien un sestdien no plkst.10.00 līdz 18.00, bet svētdien no plkst. 10.00  līdz 17.00.
Strādājošajiem ieejas maksa pasākumā ir Ls 1 un tas kļūs par ziedojumu Rīgas Latviešu biedrībai. Bērniem, skolēniem, studentiem un pensionāriem ieeja bezmaksas.
Vairāk lasi: www.rlb.lv

Ja apzīmēt mājai sienu, tad skaisti, vai ne? To varam iemācīt saviem mazajiem, rādot, kā top mākslinieciski graffiti.


Graffiti festivāls — Elkor Plaza
Ja apzīmēt mājai sienu, tad skaisti, vai ne? To varam iemācīt saviem mazajiem, rādot, kā top mākslinieciski graffiti. Sestdien no plkst. 13:00 līdz 19:00 Elkor Plaza tirdzniecības centrā organizēts Canayon graffiti festivāls. Pasākuma laikā varēs vērot profesionālu grafiti meistarus darbībā, vērtēt dažādu darbu tapšanu uz sešām automašīnām un laukuma 130 m² platībā. No plkst. 14:00 līdz 16:00 notiks Adidas Originals konkurss Graffiti keda, apmeklētājiem fonā reperos Ozols un citi dīdžeji. Noslēdzoties konkursam, plkst. 19:00 gaidāma apbalvošana un vērtīgo CANYON balvu pasniegšana festivāla dalībniekiem.
Vairāk lasi: www.elkor.lv

Reklāma
Reklāma


Cēsīs folkloras rīts
Ja jums gadās būt Cēsīs — izbaudiet sestdienas pusdienlaiku (no plkst.12. līdz 13.30), lai Cēsu izstāžu namā apmeklētu mīļu un atraktīvu pasākumu — folkloras rītu ģimenēm ar bērniem. Būs varen jauku, interesantu un derīgu lietu pagatavošana no pavisam vienkāršiem materiāliem, rotaļas, danči, koncerts un brīnumpasaka... Tas viss noklausāms, piedzīvojams par ieejas maksu Ls 0,50.
Vairāk lasi: www.cesis.lv