Svētdien turpinās snigt, vietām gaidāma atkala

Svētdien debesis aizklās mākoņi un turpinās snigt, valsts rietumos, ieplūstot siltākai gaisa masai, sniegs pāries slapjā sniegā, iespējama arī atkala, prognozē sinoptiķi.
Rīgā minimālā gaisa temperatūra nakts sākumā būs -6..-7 grādi, nakts gaitā kļūs par dažiem grādiem siltāk.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Rīgā minimālā gaisa temperatūra nakts sākumā būs -6..-7 grādi, nakts gaitā kļūs par dažiem grādiem siltāk.

Naktī uz svētdienu debesis būs apmākušās. Visā Latvijā snigs, jūras piekrastē gaidāms arī slapjš sniegs, rietumos iespējama atkala. Vietām rietumu un centrālajos rajonos sniega segas biezums palielināsies par 5 centimetriem (cm). Ceļi atsevišķos posmos būs slideni, un redzamība snigšanas laikā pasliktināsies.

 

Pūtīs mērens līdz mēreni stiprs dienvidu, dienvidaustrumu vējš, kas piekrastē pastiprināsies brāzmās līdz 15 metriem sekundē (m/s), bet no nakts otrās puses tas pierims un pūtīs lēni, mēreni. Gaisa temperatūra nakts sākumā būs -3..-8 grādi, austrumos -9..-14 grādi, nakts gaitā tā paaugstināsies.

 

Svētdien debesis aizklās mākoņi un turpinās snigt, rietumos, ieplūstot siltākai gaisa masai, sniegs pāries slapjā sniegā, iespējama arī atkala. Ceļi atsevišķos posmos būs slideni. Lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš priekšpusdienā rietumu daļā iegriezīsies no rietumu puses. Gaiss iesils līdz +2..-3 grādiem, bet austrumos dienā nebūs siltāk par -4..-9 grādiem.

 

Reklāma
Reklāma

Rīgā naktī debesis aizklās mākoņi, palaikam snigs un sniega segas biezums palielināsies par 1-4 cm. Pūtīs mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš, brāzmās pastiprinoties līdz 15 m/s, bet no nakts otrās puses tas pierims un būs lēns. Minimālā gaisa temperatūra nakts sākumā būs -6..-7 grādi, nakts gaitā kļūs par dažiem grādiem siltāk.

 

Diena Rīgā būs apmākusies, palaikam gaidāms sniegs. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš un temperatūra paaugstināsies līdz -3..-4 grādiem.

Saistītie raksti