Dzīvniekmīļiem par prieku izdoti latviešu rakstnieku kaķu un suņu stāsti. Tie jau iekļuvuši lasītāko izdevumu topos!

Šoruden iznākušas divas īpaši jaukas un sirsnīgas stāstu grāmatas dzīvniekmīļiem. Tie ir “Latviešu rakstnieku kaķu stāsti” un “Latviešu rakstnieku suņu stāsti”. Priecīgi un skumji, sirsnīgi un mīļi – gan par tādiem suņiem un kaķiem, kas patiešām dzīvojuši, gan tādiem, kas radušies vien iztēlē.
Latviešu rakstnieku kaķu stāsti” un “Latviešu rakstnieku suņu stāsti” Zvaigznes grāmatnīcās jau nokļuvuši visvairāk pirkto grāmatu TOP 10!

FOTO: Publicitātes foto

Latviešu rakstnieku kaķu stāsti” un “Latviešu rakstnieku suņu stāsti” Zvaigznes grāmatnīcās jau nokļuvuši visvairāk pirkto grāmatu TOP 10!

Uzrunājot rakstniekus radīt darbus šīm grāmatām, atsaucība bijusi liela, jo ļoti daudziem ir mīļdzīvnieki un krājumā interesanti piedzīvojumi. 

Abi izdevumi Zvaigznes grāmatnīcās jau nokļuvuši visvairāk pirkto grāmatu TOP 10!

 

Suņu stāstus sarakstījuši: Anna Skaidrīte Gailīte, Guntis Tālers, Astra Filipsone, Diana Bogdanova, Kristīne Ilziņa, Ilze Lāce, Ramona Indriksone, Gunita Lagzdiņa, Maija Migla-Streiča, Jana Veinberga, Sandra Švarca, Mārtiņš Volfs, Modris Pelsis, Vladis Spāre, Guntis Eņģelis un Inga Grencberga.

Reklāma
Reklāma

 


Kaķu stāstus sarakstījuši: Dzintars Tilaks, Ilze Eņģele, Astra Filipsone, Evija Gulbe, Diana Bogdanova, Sandra Švarca, Olita Tidomane, Ramona Indriksone, Zane Zusta, Maija Pohodņeva un Kristīne Ilziņa.
 

Pieejamas arī e-grāmatas. Grāmatu noformējumu abiem izdevumiem radījis mākslinieks Toms Kalninskis, bet vāku dizainu Natālija Kugajevska.

Saistītie raksti