Vecāki aicināti bez maksas saņemt žurnālus "Zīdainis", "Bērnudārznieks" un "Skolēns"

Vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" žurnālus vecākiem sāka izdot 2014. gadā, un nu ir pieejami trīs izdevumi par dažādiem bērnu vecumposmiem. Izdevumus "Zīdainis", "Bērnudārznieks" un "Skolēns" vecāki bez maksas tagad var saņemt ne vien drukātā, bet arī digitālā formātā, turklāt latviešu un krievu valodās.
Izdevumus Zīdainis, Bērnudārznieks un Skolēns vecāki bez maksas tagad var saņemt ne vien drukātā, bet arī digitālā formātā – atliek vien pieteikties!

FOTO: Artūrs Ķipsts

Izdevumus "Zīdainis", "Bērnudārznieks" un "Skolēns" vecāki bez maksas tagad var saņemt ne vien drukātā, bet arī digitālā formātā – atliek vien pieteikties!

Četras reizes gadā – katra gadalaika sākumā – tiek izdoti izdevumi "Zīdainis", "Bērnudārznieks" un "Skolēns". Žurnāli drukātā formātā bez maksas ir saņemami daudzviet Latvijā, piemēram, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā, dzemdību nodaļās, poliklīnikās, bērnudārzos, skolās, kā arī ir lasāmi bibliotēkās visā Latvijā.

Tā kā drukāto žurnālu eksemplāru skaits ir ierobežots, vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" ir izstrādājusi izdevumu digitālo versiju, kurai var pieteikties ikviens interesents. 

 

Digitālie žurnāli lasāmi gan latviešu, gan krievu valodā.

 

Reklāma
Reklāma

Piesakies žurnālu saņemšanai ŠEIT. Piesakoties digitālajiem žurnāliem, turpmāk tos varēsi saņemt e-pastā. Žurnāli iznāk martā, jūnijā, septembrī un decembrī.

 

Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ir sociālais uzņēmējs, kas izstrādājis un īsteno programmu “Žurnāls seko bērnam”. Mērķis – vecākiem bez maksas nodrošināt atlasītu, izglītojošu informāciju, lai vairotu viņu zināšanas bērna audzināšanas jautājumos. Žurnālu digitālā versija izstrādāta ESF projekta Nr. 9.1.1.3/15/I/001 „Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" ietvaros.

Saistītie raksti