Kas interesants žurnāla "Ilustrētā Junioriem" augusta numurā?

Ķer ciet vasaras noslēdzošo mēnesi un dodies aizraujošos piedzīvojumos ar “Ilustrēto Junioriem”! Uzzini vairāk par TOP 5 interesantākajām tēmām, ar kurām žurnāls priecē augustā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dronu skolaCiemojamies dronu skolā, lai uzzinātu, kā bezpilotu lidaparātus mācās vadīt bērni. Treniņos apgūst ne tikai veiklu dronu lidināšanu, bet arī to labošanu, ja kas izgājis greizi. Izveicīgākie dronu piloti piedalās sacensībās un iegūst godalgotas vietas, nākotnē sapņojot kļūt par īstiem pilotiem.

 

Zvaigžņu pasaule

Ielūkojies zvaigžņu pasaulē un uzzini atbildes uz visiem saviem jautājumiem par tām! Kura ir Zemei tuvākā zvaigzne? Kāpēc zvaigžņu lietum patiesībā nav nekādas saistības ar zvaigznēm? Kā rodas debess spīdekļi? Kura no zvaigznēm ir spožāka vēl par Sauli?

 

Apvienoto Arābu Emirāti

Ceļojam uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, kontrastu pilno zemi. Iepazīsti eksotisko valsti un uzzini, kā tajā līdzās spēj pastāvēt karsti tuksneši, kuros brīvi pārvietojas kamieļi, un milzu debesskrāpji. Ielūkojies arī Emirātu nākotnes pilsētiņā!

Reklāma
Reklāma

 

Jūras lauvaOmulīgais jūras lauva nav nemaz tik neveikls, kā šķiet! Tas spēj nostāties uz visām četrām kājām, pacelt ķermeni no zemes un pat skriet. Turklāt arī ūdenī tas ir visai žiperīgs un sasniedz ātrumu līdz pat 40 km/h.

 

Pagatavo varavīksnes nūdeles košās krāsās, turklāt – bez ķīmiskām krāsvielām. Viss, kas tev nepieciešams, ir bietes, kurkumas pulveris, violetais kāposts un... vēl kas tāds, ko uzzināsi jaunākajā žurnāla numurā! Tad uz mirkli virtuve pārtaps par laboratoriju, kurā, sajaucot sastāvdaļas pareizās proporcijās, iegūsi žilbinoši krāsainas nūdeles!

 

Vairāk par to, kas lasāms žurnālā “Ilustrētā Junioriem” jaunajā numurā, un citus aizraujošus rakstus meklē: www.junioriem.lv 
Pērc žurnālu preses tirdzniecības vietās visā Latvijā vai abonē www.ekiosks.lv