Grāmatas mazajiem lasītājiem: par Mašu, pūķiem un pucēšanos

Vasara nav iedomājama bez labas grāmatas! Ko jaunu un interesantu Egmont ir sarūpējis mazajiem lasītājiem?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

PŪĶU UN BRUŅINIEKU STĀSTI

Šajā bagātīgajā stāstu krātuvē valda patiess piedzīvojumu gars. 

Tevi gaida neticami plaša iespēja satikties ar drošsirdīgiem bruņiniekiem, biedējošiem un arī izpalīdzīgiem pūķiem, vareniem burvjiem un citiem neaizmirstamiem fantāzijas pasaules tēliem! 

Neparastiem sižetiem caurvītā grāmata piedāvā stundām ilgu lasīšanas prieku un brīnišķīgas ilustrācijas. Atšķir kādu no 20 leģendām, atraisi iztēli un ļaujies aizraujošam ceļojumam!

 

 

 

ILUSTRĒTĀ ANGĻU – LATVIEŠU VĀRDNĪCA BĒRNIEM

 

Šī grāmata ir saistošs un vienkāršs veids, kā mācīties svešvalodu un papildināt gan vārdu krājumu, gan zināšanas. Vārdnīcu sagatavojuši Oksfordas universitātes speciālisti, un tajā ietverts vairāk nekā tūkstoš vārdu angļu un latviešu valodā, pievienotas ilustrācijas katram vārdam – skaisti zīmējumi un fotogrāfijas, paskaidrojošas diagrammas. Vārdi aptver plašu tēmu klāstu – sākot ar cilvēka dzīvi, sportu un atpūtu līdz pat vides aizsardzībai un kosmosam. Uz krāsaina fona izceltās slejas sniedz padziļinātu ieskatu vārdu krājumā.

 

Reklāma
Reklāma

 

MAŠA UN LĀCIS. SALIEC ATTĒLUS. IEPAZĪSIMIES!

Jaukas ziņas – tagad izdevniecība ‟Egmont Latvija” piedāvā daudz aizrautīgu brīžu kopā ar animācijas seriāla ‟Maša un Lācis” varoņiem! Mazajiem lasītājiem lieliski piemērotajā grāmatā var no fragmentiem salikt attēlus un iepazīties ar nebēdnīgo meitenīti Mašu, turklāt uzzināt, kā viņa pirmo reizi satikās ar lielo Lāci! Bērniem patiks darboties patstāvīgi, jo saliekamattēli ir vienkārši, piedevām ietvars neļaus lauzīšiem izkustēties.

Pieejamas arī krāsojamās un uzlīmju grāmatas ar Mašas un Lāča raibajiem piedzīvojumiem. 

 

 

PINKABELLA UN TĒRPI

Ļaujies meiteņu pasaules burvībai kopā ar Pinkabellu – pārģērb viņu par skaistu balerīnu vai apburošu princesi! Izvēlies tērpus, kuros Pinkabella un viņas draudzenes lieliski izskatīsies gan ballītēs, gan pludmalē, piknikos, karnevālā un citur! Grāmatā atradīsi vairāk nekā 200 tērpu uzlīmju un 16 rotājumu – atliek tikai izvēlēties!

Vēl Pinkabellai ļoti patīk arī skicēt, zīmēt un krāsot – vari viņai pievienoties grāmatā ‟Pinkabella zīmē ar prieku”!

 

Ieskaties: www.egmont.lv