Iepazīsti un pagatavo tradicionālas un izsmalcinātas maizīšu receptes
Pašu gatavots vienmēr ir bijis cieņā. Karstmaize ir vienkāršs un gards ēdiens, par kuru mūsdienās lielajā ēdienu piedāvājuma klāstā bieži vien aizmirstam.
Apgāds “Jumava” izdod
recepšu grāmatu ēst gatavotājiem un viesu uzņēmējiem “Uzkodas itāļu
gaumē”.
Grāmata atklāj dažādu recepšu noslēpumus, kā vienkārši un gardi
pagatavot uzkodas sev vai saviem viesiem. Pie katras detalizētās
receptes izklāsta ir sniegts arī uzkodas pagatavošanas laiks, lai
vieglāk orientēties notiekošajā procesā. Ar vienkāršām mērcītēm un
citām piedevām iemācīsies pārveidot parastu maizes šķēli par
grandiozu un gardu mākslas darbu. Spēsi izdabāt ikviena garšas
kārpiņām. Itālijā grauzdētu maizi parasti pasniedz ar olīveļļu,
sāli, ķiploku un sieru vai dārzeņiem.
Iedvesmojies, gatavo un iepriecini gan sevi, gan savus viesus!
Iespējams, tieši tu nu gatavosi uzkodas biežāk, nekā agrāk to esi
darījis!
Ieskaties: www.jumava.lv