Iepazīsti un pagatavo tradicionālas un izsmalcinātas maizīšu receptes

Pašu gatavots vienmēr ir bijis cieņā. Karstmaize ir vienkāršs un gards ēdiens, par kuru mūsdienās lielajā ēdienu piedāvājuma klāstā bieži vien aizmirstam.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apgāds “Jumava” izdod recepšu grāmatu ēst gatavotājiem un viesu uzņēmējiem “Uzkodas itāļu gaumē”.
Grāmata atklāj dažādu recepšu noslēpumus, kā vienkārši un gardi pagatavot uzkodas sev vai saviem viesiem. Pie katras detalizētās receptes izklāsta ir sniegts arī uzkodas pagatavošanas laiks, lai vieglāk orientēties notiekošajā procesā. Ar vienkāršām mērcītēm un citām piedevām iemācīsies pārveidot parastu maizes šķēli par grandiozu un gardu mākslas darbu. Spēsi izdabāt ikviena garšas kārpiņām. Itālijā grauzdētu maizi parasti pasniedz ar olīveļļu, sāli, ķiploku un sieru vai dārzeņiem.
Iedvesmojies, gatavo un iepriecini gan sevi, gan savus viesus! Iespējams, tieši tu nu gatavosi uzkodas biežāk, nekā agrāk to esi darījis!

 

Ieskaties: www.jumava.lv

Reklāma
Reklāma