Grilēsim! Gardai un veselīgai maltītei

Sākoties vasaras sezonai, “Jāņa Rozes apgāds” laidis klajā Reičelas Leinas pavārgrāmatu “Grilēsim! Gardai un veselīgai maltītei” ar pusotra simta recepšu liellopu gaļas, cūkgaļas, jērgaļas, vistas, pīles, zivs, jūras velšu, dārzeņu un augļu grilu pagatavošanai.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Grilēšana ir lieliska metode veselīga ēdiena pagatavošanai, turklāt visus grāmatā aprakstītos ēdienus var gatavot gan uz vaļēja grila brīvā dabā, gan cepeškrāsns grila režīmā. Grāmatas sākumā atradīsiet dažādu mērču un čatniju receptes. Savukārt katrā grila receptē ir ieteikums, ar kādiem salātiem vai piedevām baudīt šo ēdienu. Izmēģiniet liellopu steiku ar grilētām sēnēm un zaļo piparu mērci, karamelizētas cūkgaļas ribiņas, jērgaļas iesmiņus piparmētru marinādē un grilētus banānus ar pikanto šokolādes mērci!
Receptes ilustrē augstas kvalitātes fotogrāfijas.

Par autori
Reičela Leina ir pavāre un pavārgrāmatu autore no Austrālijas. Pavārmākslu apguvusi Viljama Englisa skolā Melburnā. Viņa strādājusi vairāku slavenu šefpavāru komandā, kā arī bijusi privātā pavāre vairākās Francijas un Anglijas muižās.

No angļu valodas tulkojusi Renāte Punka.
 

Ieskaties: www.jr.lv.

Reklāma
Reklāma