Piesakies bezmaksas mājokļa pārvērtībām! "Manas mājas ar IKEA" meklē dalībniekus

IKEA meklē raidījuma jaunās sezonas dalībniekus, kuri sapņo bez maksas pārveidot sava mājokļa vai biznesa telpu interjeru. Šī jau būs 10. raidījuma ”Manas mājas ar IKEA” sezona un tā veidotāji, tāpat kā iepriekš, meklē gan ierastas, gan izaicinošas telpas, kuru interjeru atjaunot. Pieteikties dalībai mājokļa pārvērtību raidījumam iespējams līdz 2. jūnijam vietnē tv3.lv/ikeamajas.
Desmit stāsti kļūs par daļu no jau labi zināmā un daudzu skatītāju iecienītā TV3 raidījuma “Manas mājas ar IKEA”, kura rudens sezona sāksies oktobrī.

FOTO: Publicitātes foto

Desmit stāsti kļūs par daļu no jau labi zināmā un daudzu skatītāju iecienītā TV3 raidījuma “Manas mājas ar IKEA”, kura rudens sezona sāksies oktobrī.

Desmit stāsti kļūs par daļu no jau labi zināmā un daudzu skatītāju iecienītā TV3 raidījuma “Manas mājas ar IKEA”, kura rudens sezona sāksies oktobrī. 

 

Raidījuma 10. sezonā dalībnieki izlozēs projekta budžetu. Viss pārējais, kas saistīts ar pārvērtībām – mērīšanu, dizaina plānošanu, mēbeļu montāžu un labāko risinājumu radīšanu – tiks pilnībā uzticēts IKEA interjera dizaineriem.

Pārvērtībām aicina pieteikties ne tikai mājokļu īpašniekus, bet arī nevalstiskās organizācijas, uzņēmumus un citus interesentus.

Līdz šim IKEA interjera dizaineru radītas bezmaksas pārvērtības Latvijā ir piedzīvojuši vairāk kā 70 mājokļi, sabiedriskās un uzņēmumu telpas.

 

“53% Latvijas iedzīvotāju apgalvo, ka mājas ir viņu mīļākā vieta, – tā liecina jaunākā IKEA pētījuma “Dzīve mājās” dati. Vairāk nekā trešdaļa uzskata, ka viens no būtiskiem elementiem, kas rada mājās prieku, ir mājokļa uzlabošana, un 49% min, ka nākamajos divos gados plāno pārcelties vai veikt mājokļa remontu. Tāpēc arī jaunajā raidījuma sezonā mūsu interjera dizaineru komanda ir gatava iedrošināt radošām un drosmīgām pārmaiņām ne tikai raidījuma dalībniekus, bet arī TV šova skatītājus,” stāsta Dariuss Rimkus, IKEA Interjera dizaina nodaļas vadītājs.

 

Reklāma
Reklāma

Iepriekšējās sezonās ir pārveidotas guļamistabas, dzīvojamās istabas, nestandarta virtuves, pirts priekštelpa, priekšnami, mansarda zonas, vasaras mājas, garāžas, skolotāju atpūtas telpas un citas nestandarta zonas, uzņēmumu telpas, kā arī ģimenes krīzes centru telpas. IKEA speciālisti ir palīdzējuši dalībniekiem sākt jaunu dzīves posmu, parādījuši risinājumus, kā veiksmīgāk organizēt iedzīvi mājoklī un pat radījuši interjerus, kas atspoguļo iemītnieku personību.

 

“Šogad "Manas mājas ar IKEA" svin 10. jubilejas sezonu. Esam iepriecinājuši un pārsteiguši, gan lielus, gan mazus, gan ģimenes, gan uzņēmumus un pārvērtuši līdz nepazīšanai 72 dažādas telpas. Guļamistabas, bērnistabas, virtuves, priekšnamus un pat garāžu, kafejnīcu un mājiņu kokā. Mums ir liels gandarījums par paveikto un patīkams satraukums par to, kas mūs visus sagaidīs 10.sezonā,” pirms gaidāmā raidījuma atklāj raidījuma producente Luīze Feldmane.

Jaunā raidījuma sezona sāksies jau rudenī, kanālā TV3 raidījums būs skatāms no oktobra vidus. Pieteikumus var iesniegt līdz 2024. gada 2. jūnijam vietnē www.tv3.lv/ikeamajas

 

Projekta organizatori sazināsies tikai ar dalībniekiem, kuri būs izraudzīti otrajai kārtai.

Saistītie raksti