Zināms labākais skolu ēdinātājs Latvijā

Latvijas Diētas un Uztura Speciālistu asociācijas (LDUSA) organizētajā konkursā “Latvijas labākais skolu ēdinātājs” 2023./2024.gadā uzvarējusi Rīgas 34.vidusskola, iegūstot vislielāko punktu skaitu visu reģionu kopvērtējumā.
Rīgā par labāko ēdinātāju atzīta Rīgas 6.vidusskola.

FOTO: Shutterstock.com

Rīgā par labāko ēdinātāju atzīta Rīgas 6.vidusskola.

Kurzemē par labāko ēdinātāju atzīta Liepājas Ezerkrasta sākumskola, Latgalē vislielāko punktu skaitu ieguva Riebiņu vidusskola, Vidzemē – Laurenču sākumskola, Zemgalē – Pļaviņu vidusskola, bet Rīgā – Rīgas 6.vidusskola. 

 

Konkursa uzvarētāji tiek lutināti ar dažādām dāvanām, kuras pavāru komandām nodrošina “Balticovo”, “Gudrie graudi”, “Rimi Baltic”, “Watermerlon”, “Food Union”, “Gemoss”, bet par dāvanu piegādi rūpējas VAS “Latvijas pasts”. 

 

Reklāma
Reklāma

Savukārt kopvērtējuma uzvarētāju komandai “Baltic Beach Hotel & SPA” dāvina atpūtu un nakšņošanu viesnīcā, SPA zonas apmeklējumu, kā arī gardas brokastis, bet reģionu uzvarētājiem ir iespēja apmeklēt SPA zonu, lai atvilktu elpu no ikdienas pienākumiem. 

 

Pērn konkursā “Labākais skolu ēdinātājs Latvijā” uzvarējusi Zentas Mauriņas Grobiņas vidusskola, kas ieguvusi visaugstāko žūrijas vērtējumu. 

Saistītie raksti