Rūta Dvinska šajā pavasarī kļuvusi par daudzbērnu māmiņu. Mammamuntetiem.lv sūta mīļus sveicienus!

"Mūsu skaistākais pavasaris. Esam pilnā sastāvā un neizsakāmi laimīgi," paziņojot par trešā bērniņa nākšanu pasaulē, savos sociālajos tīklos raksta TV personība Rūta Dvinska un sporta žurnālists Kaspars Dvinskis.
Rūta, Tu jau zini, ka tu esi brīnišķīga!, Trīs meitas! Tas ir wow!, Esmu sajūsmā par Tevi, Rūta, un Tavu skaisto, dižo ģimeni. Laimi! –  pie paziņojuma par meitiņas piedzimšanu, Rūtai sociālajos tīklos raksta draugi un sekotāji.

FOTO: LETA

"Rūta, Tu jau zini, ka tu esi brīnišķīga!", "Trīs meitas! Tas ir wow!", "Esmu sajūsmā par Tevi, Rūta, un Tavu skaisto, dižo ģimeni. Laimi!" – pie paziņojuma par meitiņas piedzimšanu, Rūtai sociālajos tīklos raksta draugi un sekotāji.

Laimīgie vecāki sociālajos tīklos publicējuši sava trešā bērniņa bildi, atklājot, ka nu viņi ir vecāki trīs meitām – jaunākajai dots vārds Trīne. 

Vecākus sirsnīgi sveic tūkstošiem viņu Instargram sekotāju, un sveicējiem pievienojas arī vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Lai miera, saules un saskaņas pilns šis brīnumanais bērniņa iepazīšanas laiks! 

 

Reklāma
Reklāma

Ģimenes vecākās meitas sauc Grieta un Dora. 

Saistītie raksti