Agotas stāsta veiksmīgās beigas sniegušas Lietuvas policistiem vislielāko motivāciju; nolaupītājs gan atsakās sadarboties

Daudzi iedzīvotāji ar satraukumu sekoja līdzi nolaupītās 9 gadus vecās lietuviešu meitenītes Agotas stāstam, kas pēc divu dienu meklēšanas tika atrasta kāda vīrieša garāžā.
Meitenītes nolaupītājs šobrīd ir atteicies sadarboties ar policiju.

FOTO: Ekrānuzņēmums

Meitenītes nolaupītājs šobrīd ir atteicies sadarboties ar policiju.

Kā vēsta Lietuvas amatpersonas, “aizturētais vīrietis ir primitīvs un šobrīd atteicies sadarboties ar policiju”. “Šīs divas dienas bija patiešām izaicinošas. Neviens negrasījās apstāties un policisti strādāja bez miega,” lietuviešu raidījumam „Iš esmės“ vēstīja Kauņas policijas priekšnieks Mindaugs Baršs.


Viņš norāda, ka galvenais bija atrast meitenīti dzīvu, tādēļ “stāsta veiksmīgās beigas sniegušas likumsargiem vislielāko motivāciju turpināt savu darbību”.

 

Reklāma
Reklāma

Jau ziņots, ka 8. janvārī autobusa pieturā tika nolaupīta 9 gadus veca lietuviešu meitenīte Agota. Pēc vērienīgas 2 dienu meklēšanas, iesaistot tajā simtiem policistu, brīvprātīgo un bezpilota lidaparātus meitenīte tika atrasta sveika un vesela kāda vīrieša garāžā netālu no nolaupīšanas vietas.

 

Avots: Jauns.lv

Saistītie raksti