Lietuvas policija: garāžā izveidotā vide bija tāda, lai atvieglotu izdarīt noziegumu vai savu fantāziju piepildīšanu. Aklājas detaļas par meitenes nolaupīšanu Kauņā

Atklājas jauni fakti par vietu, kur atrasta Kauņā pazudusī deviņus gadus vecā Agota. Meitene bija pazudusi bez vēsts kopš svētdienas vakara, viņu nolaupījis kāds 42 gadus vecs vīrietis un turējis “īpaši sagatavotā garāžā.” Ziņu portāls “tv3.lt” apmeklēja notikuma vietu un atklāj, kā izskatās garāžu masīvs, kur pastrādāts noziegums.
Policija atklāj: garāža nebija paredzēta tikai automašīnu glabāšanai.

FOTO: Ekrānuzņēmums

Policija atklāj: garāža nebija paredzēta tikai automašīnu glabāšanai.

Vīrietis meiteni turējis garāžā, kas atrodas netālu no ielas. Kooperatīvā kopumā ir 50 garāžas, norāda ziņu portāls. Pēc neoficiālas informācijas, aizdomās turētais pirmdien – dienu pēc meitenes pazušanas – uzturējies garāžā un kādu laiku to nav pametis.

Aizdomās turamo vīrieti, iespējams, fiksējušas videokameras. Lietuvas policija preses konferencē informēja, ka meklē videoierakstus, kurus varētu pārbaudīt.

 

Savukārt garāžu kooperatīva priekšsēdētājs Arvīds Valiūns atklāj plašāku informāciju par aizdomās turēto vīrieti, kurš nolaupīja meiteni. Viņš ziņu portālam “Delfi.lt” pastāstīja, ka vīrietis garāžu izīrējis pirms aptuveni trim vai četriem mēnešiem.

Pēc kooperatīva priekšsēdētāja teiktā, aizdomās turētajam bijušas divas automašīnas – “Mazda” un “Honda Civic”. 

Vīrietis garāžā patērējis daudz elektrības, kā arī atteicies parādīt, ko glabā garāžā. Sākotnēji apkārtējiem radušās aizdomas, ka vīrietis garāžā varētu audzēt kaņepes.

 

Skaties TV3 sižetu!

 

Reklāma
Reklāma

Garāžai esot bijusi izveidota arī ventilācija

Meitene atrasta kopā ar aizdomās turamo vīrieti. Policija atklāj, – garāža nebija paredzēta tikai automašīnu glabāšanai.

“Tas, ko atradām un redzējām, ir ļoti informatīvs. Man kolēģis norādīja – tās telpas bija aprīkotas ne tikai automašīnu glabāšanai. Tur bija daudz visa kā,” portālam “tv3.lt” stāstīja policijas ģenerālkomisārs Renats Požela.

 

Vai bija paredzēts seksuāls noziegums?

Atbildot uz jautājumu, vai vide, kurā atrasta meitene, izgaismo iespējamos nolaupīšanas motīvus, Požela norādīja: “Tā vide cilvēkam atvieglo nozieguma izdarīšanu vai savu fantāziju piepildīšanu.”

Vienlaikus policija pagaidām nekomentē iespējamos nolaupīšanas iemeslus. Uz jautājumu, vai bērna nolaupīšana saistīta ar vēlmi seksuāli izmantot meiteni, policijas ģenerālkomisārs atbildēja – uz šo jautājumu jāatbild ārstiem un ekspertiem, kas pārbauda meitenes veselības stāvokli.

 

Avots: TV3.lv

Saistītie raksti