Mežā automašīnā atrod mirušu zīdaini, vēsta raidījums; notikuma vietā piesaistīti arī cilvēku meklētāji

Ceturtdien liela likumsargu rosība manīta Valgundes pagastā. To, kas mežā noticis, Valsts policijas darbinieki neatklāj, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”, kura rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka rīta pusē mežā tika atrasta automašīna, bet tajā zīdaiņa mirstīgās atliekas.
Mežā automašīnā atrod mirušu zīdaini, vēsta raidījums; notikuma vietā piesaistīti arī cilvēku meklētāji

FOTO: Shutterstock.com

Notikuma vietā “Degpunktā” manīja vairākus cilvēkus oranžās vestēs ar suni, kas liek domāt, ka norit pazuduša cilvēka vai cilvēku meklēšanas darbi. 

 

Divu stundu laikā pie iebrauktuves mežā parādījušās vairākas Valsts policijas automašīnas. Neilgi pirms tam no meža izbrauca arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķu transportlīdzeklis.

 

Vēlā pēcpusdienā “Degpunktā” sazinājās ar organizācijas “K9 SOS cilvēku meklēšana” pārstāvjiem, kuri bija manāmi rosāmies mežā. Komentēt, kas tieši noticis un ko viņi meklē, bezvēsts pazudušo cilvēku meklēšanas organizācija šobrīd nedrīkst: “Meklēšanas darbi vēl notiek. No mūsu puses ir ap 10 cilvēku.”

 

To, vai mežā tiešām atrasts miris bērns, likumsargi šobrīd nedz apstiprina, nedz noliedz. Arī to, vai tiek meklēti bērna vecāki, Valsts policijas amatpersonas neatklāj.

Reklāma
Reklāma

 

“Pagaidām izmeklēšanas interesēs nevaram sniegt informāciju,” norāda Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

 

Noskaties visu sižetu

 

Avots: degpunkta.tv3.lv

Saistītie raksti