“Ziedoņa klase” aicina stāstīt par saviem īpašajiem skolotājiem

Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” izglītības iniciatīva “Ziedoņa klase” ielūdz pedagogus uz konferenci “Skolotājs ir Personība", kas notiks otrdien, 24. oktobrī, Latvijas Nacionālās bibliotēkā. Kontekstā ar to sabiedrība tiek aicināta stāstīt par saviem īpašajiem skolotājiem sociālajos tīklos.
“Ziedoņa klase” organizē konferenci “Skolotājs ir Personība” jau kopš 2020. gada.

FOTO: Publicitātes foto

“Ziedoņa klase” organizē konferenci “Skolotājs ir Personība” jau kopš 2020. gada.

Galvenā tēma – cieņa

Uzsākot jauno mācību gadu un gaidot Skolotāju dienu, “Ziedoņa klases” komanda atkal aktualizē skolotāju profesijas nozīmi ar iedvesmas un pašizaugsmes konferenci “Skolotājs ir Personība”. 

Šī gada konferences virstēma ir cieņa – tikai tas, kurš ir izjutis cieņu pret sevi, to spēj izrādīt citiem. 

Konferences lektori un darbnīcu vadītāji atgādinās un pavērs citu skatu punktu tās visdažādākajos aspektos – kā cieņpilni vadīt, kā cieņpilni konfliktēt, kā cilvēku ietekmē vide, kurā valda cieņa. 

Konferences mērķis ir iedvesmot pedagogus, celt šīs profesijas nozīmi un prestižu sabiedrībā, kā arī stiprināt skolotāju stāju. 

 

Pastāsti par savu īpašo skolotāju!

Realizējot Imanta Ziedoņa ideju “Latvijai būs nākotne tikai tad, ja mēs, par spīti visiem nelabvēlīgajiem apstākļiem, pietiekami daudz spēka, līdzekļu un uzmanības veltīsim izglītībai”, organizatori aicina sociālajos tīklos izmantot mirkļbirku #skolotājsirpersonība un stāstīt par īpašiem skolotājiem. 

"Svarīgi atcerēties, ka tikai iedvesmota un jaudīga personība spēj mūsu nākotnei – jauniešiem iedot maksimāli labāko. 

Tāpēc aicinām stāstīt par saviem izcilajiem piemēriem, saviem skolotājiem – personībām! Dariet to ikdienas sarunās, piezvaniet savam mīļākajam skolotājam, pastāstiet sociālajos tīklos par īpašu pedagogu, kas mainījis jūsu dzīvi! Tāds noteikti ir mums katram,” pauž “Ziedoņa klases” vadītāja Elizabete Pavlovska.

Tāpat sadarbībā ar fondu “Tavs atbalsts” izveidots projektu pieteikums, kur ikviens var noziedot līdzekļus, lai nodrošinātu kādam skolotājam dalību konferencē.

 

Reklāma
Reklāma

Atbalsta arī “Prāta vētra”

“Ziedoņa klase” pedagogiem sarūpējuši gan daudzpusīgu konferences programmu, kas būs aktuāla jebkurai personībai neatkarīgi no vecuma un dzīvesvietas. 

“Esam patiesi priecīgi, ka mums atsaukušies atbalstītāji, kuru skatījumā izglītība ir iespēja un izaugsme nākotnē – grupa “Prāta vētra”, kas arī dāvinās visām skolām, kuru pedagogi piedalīsies konferencē, grāmatu “Prāta vētra. Meklēt vienam otru”,” piebilst E. Pavlovska.

“Ziedoņa klase” organizē konferenci “Skolotājs ir Personība” jau kopš 2020. gada, kad izglītības nozari smagi skāra pandēmija – skolotāju ikdienas darbs bija sarežģīts, un pedagogiem nācās saskārties ar arvien jauniem izaicinājumiem, lai varētu pildīt savus darba pienākumus.

Publicitātes foto

 

Zināšanai

Plašāka informācija par visām “Ziedoņa klases” aktivitātēm pieejama sociālajos tīklos: 

 

Saistītie raksti