Mazās Justīnes tēvam un pamātei piemērots apcietinājums

Policija apstiprina, ka aizdomās par iespējama noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēts Justīnes Reinikovas tēvs un pamāte, kuriem nu piemērots apcietinājums.
Meitenes ķermenis ar acīmredzamiem miesas bojājumiem atrasts aprakts pamestā mājas pagrabā meža vidū vairākus desmitus kilometru no viņas dzīvesvietas.

FOTO: Shutterstock.com

Meitenes ķermenis ar acīmredzamiem miesas bojājumiem atrasts aprakts pamestā mājas pagrabā meža vidū vairākus desmitus kilometru no viņas dzīvesvietas.

Rogovkas ciemā 5. maijā pazudusī septiņus gadus vecā Justīne Reinikova atrasta pēc pusotra mēneša plašiem meklējumiem. Meitenes ķermenis ar acīmredzamiem miesas bojājumiem atrasts aprakts pamestā mājas pagrabā meža vidū vairākus desmitus kilometru no viņas dzīvesvietas. 

Neoficiāla informācija liecina, ka pamestā ēka atradās aptuveni 60 kilometru attālumā no Rogovkas ciema – Dubuļos. Tur viņas tēvs Vladimirs kādu laiku esot īrējis dzīvokli.

 

Latvijas Televīzija vēstīja, ka pazudušās meitenes ģimene bijusi bāriņtiesas redzeslokā. Meitenes tēvs un pamāte ar četriem bērniem bijuši ienācēji, ģimene uz Rogovku pārcēlusies apmēram pirms pusgada. Tā kā meitenei ir veselības problēmas, viņa nemācījās vietējā skolā, bet Justīnes bioloģiskā māte dzīvojot ārzemēs.

Reklāma
Reklāma

 

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 117.panta par slepkavību pastiprinošos apstākļos. Par šādu noziegumu var sodīt ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no 10 līdz 20 gadiem ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Saistītie raksti