Mazo Justīni joprojām meklē: kriminālisti atklājuši pārsteidzošus faktus

Rogovkas ciemā 5. maijā pazudusī septiņus gadus vecā Justīne Reinikova joprojām nav atrasta. Meitenes tēvs TV3 raidījumam "Degpunktā" atklāj jaunas detaļas par izmeklēšanas virzību – kriminālistu pārbaudes liecinot, ka meitenīte smilšukastē nemaz nav bijusi.
5. maijā Justīne esot izgājusi paspēlēties pie mājas esošajā smilšukastē, taču policijas pārbaudes liecina, ka meitenīte tur nemaz nav bijusi.
(Foto: Degpunktā)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

5. maijā Justīne esot izgājusi paspēlēties pie mājas esošajā smilšukastē, taču policijas pārbaudes liecina, ka meitenīte tur nemaz nav bijusi. (Foto: "Degpunktā")

Kopš Justīnes pazušanas pagājusi vairāk nekā nedēļa, taču meitenes meklēšana turpinās.

Justīnes tēvs Vladimirs saka, ka pagaidām jaunumu nav nekādu, policija strādā sadarbībā ar Interpolu, pārbauda dažādas notikušā versijas. Ar pazudšās meitas māti nevar sazināties, jo sieviete viņam neceļot klausuli.

 

Justīnes tēvs apstiprināja, ka saņēmis zvanu par it kā meitenes atrašanu Maltas mežā, taču informācija bija nepatiesa un policija jau aizturējusi kādu vīrieti par apzināti sniegtām viltus ziņām. 

 

Svētdien mazajai meitenei bija dzimšanas diena. "Gaidām Justīni mājās, tad svinēsim. 

 

Dāvanas vēl nav sagatavotas, grasāmies pirkt planšeti,” raidījumam “Degpunktā” stāsta tēvs. Viņš arī atklāj, ka meitenes mazākais brālis nemaz vēl nezinot par māsiņas pazušanu, un ir piesaistīts bērnu psihologs notikuma pastāstīšanai. 

 

Jāatgādina, ka pirms pazušanas 5. maijā Justīne esot izgājusi mājas sētā parotaļāties smilšu kastē, tomēr līdz tai viņa neesot tikusi. Vladimirs stāsta, ka kriminālisti pārbaudīja smilšu kasti un atklāja, ka meitenes tajā nemaz nav bijis.

 

Reklāma
Reklāma

 

Valsts policijai šobrīd ir dažādas versijas par notikušo, plānots atkal pārmeklēt apkārtējo teritoriju, to sadalot mazākos sektoros, pārmeklēt ciemu. Ir izvirzītas vairākas notikušā versijas, tostarp kriminālas, ierosināts kriminālprocess.

 

Justīnes tēvs vēlreiz vēršas pie visiem līdzcilvēkiem ar lūgumu palīdzēt.

 

 

Meitene augums ir 124 centimetri, gaiši mati līdz pleciem. Meitenei ir veselības problēmas. Bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. 

 

Avots: TV3 raidījums “Degpunktā”

Saistītie raksti