Tallinas ielas kvartālā notiks jauniešu mentālās veselības festivāls

Pirmdien, 8. maijā, Rīgā, Tallinas ielas kvartāla “Angārā”, risināsies jauniešu mentālās veselības festivāls “Don’t Go Mental Fest”. Tādējādi Bērnu un pusaudžu resursu centrs (PRC) atzīmēs piecu gadu dzimšanas dienu.
Pusaudžu resursu centrs savos piecos darbības gados ir palīdzējis vairāk nekā 10 tūkstošiem pusaudžu un viņu vecāku.

FOTO: Shutterstock.com

Pusaudžu resursu centrs savos piecos darbības gados ir palīdzējis vairāk nekā 10 tūkstošiem pusaudžu un viņu vecāku.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sekot līdzi diskusijām, piedalīties dažādās nodarbībās, saņemt speciālistu konsultācijas, kā arī izbaudīt grupas “Bel Tempo” koncertu un DJ Magnusa Eriņa mūzikas ritmus. Pasākumā piedalīsies arī PRC dibinātājs, bērnu psihiatrs Ņikita Bezborodovs.

“Jubilejas festivālā gribam dalīties ar zināšanām, kuras esam uzkrājuši, un kopā ar nozares ekspertiem un politikas veidotājiem domāt par nākotni,” saka Bērnu un pusaudžu resursu centra valdes priekšsēdētāja Liene Dambiņa. Speciālisti sniegs gan privātas konsultācijas, gan vadīs nodarbības, kas ļaus labāk iepazīt dažādas terapijas metodes.

Uz festivālu aicināti dažāda vecuma jaunieši, vecāki, speciālisti un ikviens cits, kam rūp un interesē pusaudžu mentālā veselība.

Pusaudžu resursu centrs savos piecos darbības gados ir palīdzējis vairāk nekā 10 000 pusaudžu un viņu vecāku, iegūstot lielu pieredzi par grūtībām, ar kādām Latvijas jaunieši visbiežāk saskaras. Šajā laikā tas izaudzis no viena kabineta Bērnu slimnīcas Vecāku mājā līdz deviņiem reģionālajiem centriem visā Latvijā.

 

Zināšanai

“Don’t Go Mental Fest” programma:

Reklāma
Reklāma

10.00 – 10.25 ­– atklāšana, PRC paveiktais piecos gados.

10.30 – 11.35 – paneļdiskusija “Pusaudžu mentālās veselības temperatūra Latvijā: vai un kā to mērīt?”.

16.00 – 20.00 – mentālās veselības nodarbības ar PRC un citu organizāciju speciālistiem, muzikālās performances.

 

Saistītie raksti