Labdarības koncerts “Mirkli pirms Ziemassvētkiem” BKUS “Vecāku mājas” atbalstam

Šī gada 18. decembrī pl.18:30 Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas lielajā zālē notiks labdarības koncerts “Mirkli pirms Ziemassvētkiem”. Ieeja par ziedojumiem. Visa koncertā gūtā peļņa tiks ziedota Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas fonda “Vecāku mājas” atbalstam. Plašāka informācija par koncertu lasāma ŠEIT.
“Vecāku māja” tiek uzturēta pateicoties ziedotāju un brīvprātīgo atbalstam.

FOTO: Shutterstock.com

“Vecāku māja” tiek uzturēta pateicoties ziedotāju un brīvprātīgo atbalstam.

“Vecāku mājas” komanda kopš 2011. gada sniedz plašu atbalstu vecākiem, kuru bērni nonākuši Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā. Šeit ģimenēm ir iespēja nakšņot, lai būtu tuvumā bērnam, saņemt profesionālu psihologu un garīgu atbalstu, gan mierīgā gaisotnē iedzert siltu kafiju vai tēju vai pastrādāt pie datora.
 

“Vecāku māja” tiek uzturēta pateicoties ziedotāju un brīvprātīgo atbalstam. Finanšu līdzekļi ir nepieciešami, lai segtu komunālos maksājumus un ēkas uzturēšanas izmaksas, apmaksātu gultas veļas mazgāšanu un telpu uzkopšanu, gan nodrošinātu “Vecāku mājas” pieejamību 24/7.

 

Labdarības koncertu “Mirkli pirms Ziemassvētkiem” rīko biedrība “Iedvesmu pļava”. Tās valdes locekle, koncerta organizatore Annija Marcinkeviča stāsta: “Ideja par labdarības koncertu radās jau ļoti sen. Šogad beidzot to īstenosim. Nedaudz vairāk kā gadu atpakaļ pati kļuvu par mammu dēlam. Tikai tagad saprotu, cik situācijās, kad bērniņš ir saslimis, ļoti būtisks ir emocionālais atbalsts arī vecākiem. Ziemassvētku laikā mēs jo īpaši novērtējam to, kas mums ir dots un saprotam, kas ir patiesi svarīgs. Tādēļ, ja vien ir iespēja, es aicinu atnākt uz koncertu un dot kādam iespēju iedzert siltu kafiju, kas ir šķietami sīkums, bet patiesībā sniedz lielu spēku un atbalstu.”

 

Koncertā izskanēs pašmāju komponistu skaņdarbi, gan ārijas un ansambļi no pasaulē zināmām operām. Uz skatuves kāps jauni un pieredzējuši mākslinieki no Latvijas un Itālijas.
 

Koncertā piedalīsies:

Reklāma
Reklāma
  • Anna Vigori (soprāns, Itālija)
  • Diāna Bistere (mecosoprāns)
  • Tīna Gelnere (mecosoprāns)
  • Jurģis Marcinkevičs (bass-baritons)
  • Viktorija Savostina (klavieres)
  • Daniils Mickevičs (klavieres)
  • Dominiks Butkevičs-Donskihs (čells)
  • Ankits Tripathi (vijole)


 

Mākslinieciskā vadītāja Dārta Nora Pauļuka-Sadlovska, koncerta organizatore Annija Marcinkeviča.

 

Koncertu atbalsta: skaistumkopšanas salons “Skaistuma bārs”, privātais bērnudārzs “Tince”, “Vegan Fox Cosmetics” ķermeņa kopšanas produkti, maiznīca “Liepkalni”, “SiLYO” veselīgās uzkodas, veikals “Klerr.eu”, “Amrita” ūdens un “Molberts” saldējums.