Bijušais vīrs bērnu klātbūtnē sadur un piekauj sievieti

Kāda tukumniece pirms pāris dienām pārdzīvojusi smagu fizisku uzbrukumu savu bērnu acu priekšā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". Sieviete nevēlas klusēt par piedzīvoto vardarbību ģimenē un cer, ka vainīgais saņems taisnīgu sodu. Cietusī vēlas, lai bijušais vīrs vairs nespēj aizskart nevienu citu sievieti.
Istabās atradās abi bērni, kad vardarbīgais vīrietis paņēma nazi un uzbruka aizmigušajai Lienei.

FOTO: Shutterstock.com

Istabās atradās abi bērni, kad vardarbīgais vīrietis paņēma nazi un uzbruka aizmigušajai Lienei.

Tukumniece Liene (vārds mainīts) atminas brīžus pirms vairākiem mēnešiem, kad strīdi ar vīru vairs nešķita atrisināmi. Dzīvesbiedrs izrādīja neveselīgu interesi par katru sievas soli, un pārspīlētā kontrole noveda attiecības līdz strupceļam.

 

Vairākus gadus nekas neliecināja, ka laulātais varētu kļūt slepkavniecisks. Sieviete vīru raksturo kā lielisku partneri, kas uzņēmās rūpes par septiņus un 10 gadus vecajiem Lienes bērniem.

 

Arī kaimiņi pamanīja, ka Lienes vīrs kļuvis emocionāli nestabils. Viņa pārtrauca attiecības un lūdza vīru sameklēt sev citu mājvietu. Atraidījuma satriekts, bijušais partneris notrulināja skumjas ar alkohola palīdzību, līdz kādu vakaru atkal klauvēja pie Lienes durvīm.

Reklāma
Reklāma

Istabās atradās abi bērni, kad vardarbīgais vīrietis paņēma nazi un uzbruka aizmigušajai Lienei. Atvases bezpalīdzīgi skatījās uz notiekošo. Vīrietis pēc tam izgāja pagalmā un sadauzīja Lienes automašīnas stiklus. Mediķus sieviete izsauca pati.

 

Liene dalās ar stāstu cerībā, ka bijušo vīru izdosies saukt pie atbildības un piemērot atbilstošu sodu. Policija vīrieti aizturēja un ir uzsākusi izmeklēšanu. Viņam piemērots tuvošanās aizliegums sievietei un viņas bērniem, kuri saņem sociālā dienesta nodrošināta psihologa konsultācijas.

Saistītie raksti