Aizdomās par elektronisko cigarešu glabāšanu skolotāja audzēkņiem liek novilkt bikses

Lietuvā kāda Kupišķu rajona ģimnāzijas skolotāja izmantojusi savdabīgu metodi, lai pārbaudītu, vai 10. klases skolēniem uz mācību iestādi līdzi paņemtas elektroniskās cigaretes. Bērni lūgti ne tikai iztukšot mugursomu un kabatu saturu, bet arī novilkt bikses, vēsta tv3.lv, atsaucoties uz tv3.lt.
Ģimnāzijas direktore Vida Šeškuviene gan notikušo skaidro citādāk – bikses, iespējams, nošļukušas nejauši.

FOTO: Shutterstock.com

Ģimnāzijas direktore Vida Šeškuviene gan notikušo skaidro citādāk – bikses, iespējams, nošļukušas nejauši.

Kārtējā pārtraukumā starp mācību stundām dežurējošajai skolotājai radās aizdomas, ka 10. klases skolēniem ir elektroniskās cigaretes. 

 

“Viņi mani uzaicināja uz šejieni, uz skolotāju istabu, apgramstīja, vēlreiz apgramstīja. Teica, lai parādu savu kabatu saturu utt. Un tad viņi teica: “Novelc bikses.” Pēc tam tās lika uzvilkt atpakaļ. Teica, lai novelku kurpes un zeķes. Tas ir pretīgi, tiesību pārkāpums šādi izģērbt nepilngadīgus bērnus,” stāsta vidusskolniece.

 

Kāda cietušā skolēna radiniece TV3 Ziņām Lietuvā atklāj, ka, uzzinot par notikušo, bijusi šokēta: 

 

“Viņus pārbaudīja aptuveni desmit minūtes, vienam no viņiem treniņbikses bija novilktas līdz pat apakšbiksēm. 

Reklāma
Reklāma

 

Ir absolūts pazemojums četru skolotāju priekšā, meklējot cigareti, novilkt bikses. Vai šodien joprojām šādi jāstrādā? Vai bērni jāpazemo kā padomju laikos?”

 

Ģimnāzijas direktore Vida Šeškuviene gan notikušo skaidro citādāk – bikses, iespējams, nošļukušas nejauši: “Mēs lūdzām viņiem noņemt mugursomas, parādīt, kas ir kabatās. Neviens neprasīja novilkt bikses, tāpēc nezinu, kā tas notika. Treniņbikses jau nokarājas, varbūt, kad no tām uz āru vilka kabatas, tās vienam skolēnam nedaudz nošļuka uz leju.”

 

Visu rakstu lasi ŠEIT

Saistītie raksti