Aculieciniek, atsaucies! Vīrs brutāli uz ielas piekauj sievu un bērnus

Kāda rīdziniece, kas cietusi no vardarbības, lūdz atsaukties cilvēkus, kuri augusta beigās Juglas mikrorajonā bija aculiecinieki incidentam, kad pret viņu publiskā vietā fizisku spēku lietoja vīrs, vēsta raidījums "Degpunktā". Cietuši arī divi nepilngadīgi bērni.
Ja esi redzējis vai dzirdējis šo konfliktu, atsaucies, zvanot 110!

FOTO: Shutterstock.com

Ja esi redzējis vai dzirdējis šo konfliktu, atsaucies, zvanot 110!

Ģimenes dzīvi pamatīgi sabojāja kāds konflikts, kas izcēlās uz ielas un pārauga vardarbīgā rēķinu kārtošanā. Cietusī, atklājot incidenta detaļas un savu notikušā versiju, vēlējās palikt anonīma.

 

“Mēs atpūtāmies ar vīru, vīra draugu, meitu un dēlu. Atgriezāmies no atpūtas, bijām uz ielas, Juglā, netālu no Brīvības Gatves 417. Vīrs pēkšņi kļuva agresīvs, uzbruka bērniem un man. Es centos aizsargāt bērnus, bet bērni centās aizsargāt mani. 

 

Viņš sita man pa galvu, iesita trīs vai četras reizes, nometa uz zemes. Man ir nobrāzti ceļi. Viņš aizskrēja pakaļ bērniem, piegāja pie meitas, iesita viņai krūškurvja apvidū, parāva aiz pleciem, viņa nokrita un kritiena rezultātā viņai divās vietās ir salauzta roka, 

 

tika veikta operācija,” stāsta cietusī.

 

Kādēļ vīrs nespēja strīdu atrisināt bez vardarbības, cietusī nespēj atbildēt, tāpat viņa nesaredz pēkšņās agresijas motīvus: “Tur motīvi nav skaidri vispār. Viņš nav mēģinājis atvainoties, pēc tam gan uzrakstīja, ja būs nepieciešama palīdzība, viņš palīdzēs.”

Reklāma
Reklāma

 

Sieviete norāda, ka policijā vērsās nekavējoties, ģimene tika nošķirta no vīra. Cietusī norāda, ka pamatīgo klaigāšanu noteikti dzirdēja apkārt dzīvojošie, tāpēc cer atrast uzbrukuma lieciniekus, kuri 19. augustā ap plkst. 22.00 bija Brīvības gatves 417. nama apkaimē.

“Ar mums kopā bija draugs, viņš arī nobijās, viņš ir vīrietis gados, aptuveni 50 gadus vecs. Sākumā centās mums palīdzēt, bet pēc tam vienkārši aizgāja mājās, jo vīrs tiešām bija neadekvātā stāvoklī. Tur nevarēja prognozēt, kurš būs nākamais. Es redzēju, ka uz ielas ar suni pastaigājas vīrietis, viņš skrēja mūsu virzienā, acīmredzot gribēja palīdzēt. Vīrs uzreiz pie viņa piegāja un kaut ko pateica, vīrietis aizgāja prom. 

 

Būtu svarīgi, lai tie cilvēki, kuri bija apkārt, redzēja šo situāciju, varētu atsaukties. Tas mums palīdzētu,” palīdzību lūdz cietusī.

 

Sazinoties ar policiju, “Degpunktā” noskaidroja, ka uzbrukuma fakts iecirknī ir piefiksēts. Saistībā ar notikušo uzsākta administratīvā lietvedība par miesas bojājumu nodarīšanu un pēc ekspertīzes rezultātu saņemšanas iecirknī tiks lemts jautājums par kriminālprocesa uzsākšanu. Papildus tam ir uzsākti divi administratīvie procesi par emocionālu vardarbību pret bērniem.