Saistībā ar emocionālu vardarbību pret bērnu Kalngales pludmalē Valsts policija lūdz atpazīt attēlā redzamo vīrieti

Valsts policijā tika saņemta informācija, ka šā gada 4. jūlijā Kalngales pludmalē, Carnikavas pagastā, Ādažu novadā pagaidām nenoskaidrots vīrietis, iespējams, veicis emocionālu vardarbību pret nepilngadīgu meiteni. Vīrietis esot atpūties pludmalē ar diviem nepilngadīgiem bērniem – zēnu un meiteni.
Vīrieša personība šobrīd nav noskaidrota, iespējams, viņš ir bērnu tēvs vai patēvs, kā arī, iespējams, visi dzīvo vai uz laiku atpūšas pie vecāsmātes, kura dzīvo Kalngalē.

FOTO: Publicitātes foto

Vīrieša personība šobrīd nav noskaidrota, iespējams, viņš ir bērnu tēvs vai patēvs, kā arī, iespējams, visi dzīvo vai uz laiku atpūšas pie vecāsmātes, kura dzīvo Kalngalē.

Pludmalē spēlējoties, meitene it kā esot iebērusi zēnam acīs smiltis, kad piepeši vīrietis, iespējams, zēna tēvs vai patēvs ir sācis rupji lamāt meiteni, izteicis aizskarošas piezīmes, novedot meiteni līdz asarām. Notikums tika aprakstīts un publicēts arī sociālajos tīklos.

 

Saistībā ar iepriekš minēto gadījumu šā gada 8. jūlijā Valsts policijā saņemta informācija arī no Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu iecirknī tika uzsākts administratīvā pārkāpuma process saskaņā ar Bērnu tiesību aizsardzības likuma 81. pantu, kas nosaka atbildību par pamešanu novārtā, fizisku vai emocionālu vardarbību pret bērnu.

 

Reklāma
Reklāma

 

Valsts policijas rīcībā ir informācija, ka meitenīte pārvietojās ar rozā divriteni. Vīrieša personība šobrīd nav noskaidrota, iespējams, viņš ir bērnu tēvs vai patēvs, kā arī, iespējams, visi dzīvo vai uz laiku atpūšas pie vecāsmātes, kura dzīvo Kalngalē.

 

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu iecirkņa amatpersonas lūdz palīdzību attēlā redzamā vīrieša personības noskaidrošanā. Ja kāda rīcībā ir informācija, kas sekmētu vīrieša personības vai atrašanās vietas noskaidrošanu, policija aicina ziņot, zvanot 67085986 vai 110.

Saistītie raksti