Labklājības ministrs un Rīgas mērs spriež par atbalstu iedzīvotājiem apkures sezonā

Labklājības ministrs Gatis Eglītis tikās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Mārtiņu Staķi, lai pārrunātu aktuālos jautājumus sociālajā sfērā un kopīgi rastu risinājumus.
Tiek domāts, kā padarīt Rīgas sociālā dienesta darbu vienkāršāku un mazāk birokrātisku mājokļu pabalsta administrēšanai

FOTO: Shutterstock.com

Tiek domāts, kā padarīt Rīgas sociālā dienesta darbu vienkāršāku un mazāk birokrātisku mājokļu pabalsta administrēšanai

Sarunas laikā tika pārrunāti aktuālie jautājumi, kas skar sociālo sfēru – par to, kā uzlabot un pilnveidot sociālos pakalpojumus Rīgā, ņemot vērā gaidāmo rudens un ziemas apkures sezonu, kas šoreiz laikā, kad energoresursu cenas strauji pieaug, būs smaga nasta visiem, bet visvairāk – maznodrošinātākajiem pilsētniekiem.  

 

Tika apspriests arī bāriņtiesas darbs, palīdzības sniegšana Ukrainas civiliedzīvotājiem, kā arī citi Rīgas attīstības jautājumi, tostarp arī investīciju piesaiste Rīgā, kas nozīmēs jaunas darba vietas un nodokļus.

 

Reklāma
Reklāma

Labklājības ministrs Gatis Eglītis: “Pēc tikšanās ar Rīgas domes priekšsēdētāju pārliecinājos par veiksmīgo sadarbību starp Rīgas domi un Labklājības ministriju saistībā ar Ukrainas kara bēgļu izmitināšanas jautājumiem, kas ir komplicēti un kas prasa koordinētu darbību. Savukārt saistībā ar energoresursu sadārdzināšanos un attiecīgo palīdzības saņēmēju loka palielināšanos kopīgi meklējam veidus, kā padarīt Rīgas sociālā dienesta darbu vienkāršāku un mazāk birokrātisku mājokļu pabalsta administrēšanai.​”

 

Saistītie raksti