Bērnu dienas festivālā aicina ziedot Ukrainas bērniem nepieciešamās lietas

Jau 29. maijā Rīgā, “Esena dārzos” norisināsies Bērnu dienas festivāls. Pasākuma laikā darbosies arī biedrības “Tavi draugi” ziedojumu nodošanas punkts Ukrainas kara bēgļiem.
Ukrainas bērni priecāsies arī par rotaļlietām.

FOTO: Shutterstock.com

Ukrainas bērni priecāsies arī par rotaļlietām.

Dodoties uz Bērnu dienas festivālu, ir iespēja arī nogādāt ziedojumus Ukrainas bēgļu ģimenēm. 

 

Šobrīd aktuālās lietas, kas viņiem ļoti noderētu, ir: 

  • bērnu autiņbiksītes,
  • mitrās salvetes,
  • biezeņi,
  • piena maisījumi (arī alerģiskiem bērniņiem),
  • rotaļlietas.

 

Par Bērnu dienas festivālu

Reklāma
Reklāma

Par godu mācību gada noslēgumam un Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai svētdien, 29. maijā, “Esena dārzos” Pārdaugavā (Dzirciema ielā 123) gaidāmi vērienīgi svētki īpaši bērniem un jauniešiem – Bērnu dienas festivāls. Tā rīkotāji ir vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, kas gada ietvaros rīko vairākus festivālus ģimenēm – nākamie gaidāmie ir senioru festivāls “Zelta ritmi” un “Tēva dienas festivāls”. Pasākumi apmeklējami bez maksas. Bērnu dienas festivālu atbalsta Labklājības ministrija un Rīgas dome.

 

Jau ziņots, ka Bērnu dienas festivālu vadīs Jānis no “Citiem zēniem”, Armands Simsons, Ozols un citi mākslinieki. Ar vērienīgu koncertu, kurā uzstāsies teju 600 bērni no visas Latvijas, un dažnedažādām aktivitātēm dienas garumā šo svētdien, 29. maijā, no plkst. 11.00 līdz 17.00 Esena Pārdaugavas dārzos norisināsies Bērnu dienas festivāls. To rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” un atbalsta Labklājības ministrija un Rīgas dome.