Uzdod savu jautājumu un skaties speciālistu diskusiju par bērnu seksuālo audzināšanu

Intīmās sarunas ar bērniem, cik un ko par seksualitāti runār ar pusaudzi, pāra seksuālā (ne)kompetence, attiecību veidošana pēc šķiršanās, – šie ir tikai daži temati, kas tiek apskatīti speciālistu diskusiju ciklā, ko novembrī un decembrī Facebook.com/Mammamuntetiem rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. 

Diskusijas sabiedrības seksuālās kompetences veicināšanai notiek katru otrdienu no plkst.20.00-21.00 Facebook.com/Mammamuntetiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Diskusijas sabiedrības seksuālās kompetences veicināšanai notiek katru otrdienu no plkst.20.00-21.00 Facebook.com/Mammamuntetiem.

bērna seksuālā audzināšana

Kopumā plānotas sešas diskusijas, tās notiek otrdienu vakaros plkst. 20.00 “Mammamuntetiem.lv” “Facebook” profilā.  Tematiskajās sarunās iesaistīti Latvijā atzīti jomas eksperti.

Trešā tiešraides diskusija par tematu "Bērna seksuālā audzināšana" Facebook.com/Mammamuntetiem.lv notiks 26. novembrī plkst. 20.00–21.00.

Diskusiju mērķis ir veicināt mammu un tēti seksuālo kompetenci.

Sarunā piedalīsies klīniskā psiholoģe un partnerattiecību eksperte Kristīne Balode un ārsts-psihoterapeits Artūrs Miksons. Diskusiju moderē vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa

Reklāma
Reklāma

Skatītāji aicināti uzdot jautājumus diskusijas laikā, rakstot komentāru pie video. Anonīmi jautājumus var uzdod, sūtot tos uz redakcija@mammam.lv vai Facebook vēstulēs.

IEPRIEKŠĒJĀS DISKUSIJAS SKATIES ŠEIT

Pāra seksuālā (ne)kompetence Diskusijā piedalās klīniskā psiholoģe Kristīne Balode, ginekoloģe Vija Veisa un bērnu psihiatrs Ņikita Bezborodovs. 

Sievietes-mammas un vīrieša-tēta seksualitāte Diskusijā piedalās klīniskā psiholoģe Kristīne Balode, un onkoginekologs Ronalds Mačuks.