Zīmols "Hebe" un gleznotāja Kristīne Luīze Avotiņa rada apģērbu kolekciju "Wonderland"

Bērnu apģērbu zīmols “Hebe” sadarbojoties ar talantīgo gleznotāju Kristīni Luīzi Avotiņu rada īpašu kolekciju visai ģimenei “Wonderland” (“Brīnumzeme”) un sagaidot vasaru aicina doties raibos piedzīvojumos. Jaunā kolekcija tapusi iedvesmojoties no Luisa Kerola stāsta par Alises piedzīvojumiem Brīnumzemē. 

Zīmola “Hebe” kolekcijā “Wonderland” ietilpst apģērbi visai ģimenei.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zīmola “Hebe” kolekcijā “Wonderland” ietilpst apģērbi visai ģimenei.

Kolekcijas vizuālizācijas ir fantāzijas piedzīvojumu pasakas par Alises piedzīvojumiem Brīnumzemē spilgtākie varoņi, kurus atdzīvina košās un talantīgās gleznotājas Kristīnes Luīzes Avotiņas ilustrācijas. “Pirms radās šīs kolekcijas tērpi, radās glezna, kuras tēli ir redzami uz jaunās kolekcijas audumiem! Man bija svarīgi uzgleznot tēlus, kas kopā un katrs atsevišķi veido stāstu. Gleznojot es daudz domāju arī par savu meitu, vai vēlētos, lai uz viņas kleitas vai biksēm būtu kāds no manis gleznotajiem tēliem?! Man bija svarīgi katru detaļu gleznā smalki izstrādāt un arī izmantot bagātīgu krāsu paleti, jo bērni taču pamana katru niansi un no tās mācās! Man šī ir pavisam jauna un unikāla pieredze, un es esmu gandarīta par mūsu sadarbību ar Hebe!”, tā par kolekcijas tapšanas gaitu stāsta māksliniece. 

 

 

 

Maigi rozā, smilšu brūnganais, viegli baltais, sapņaini zilais, koraļļu oranžais – kontrastā ar gleznotājas Kristīnes Luīzes Avotiņas spilgtajām un tēlainajām ilustrācijām. Spilgti un krāsaini tropu tauriņi, runājoši zaķi, lidojošas spēļu kārtis, graciozs leopards un brīnišķīgi skaisti ziedi visdažādākajās krāsās uzzied jaunās kolekcijas apdrukās. Pirmo reizi kolekcijas ikdienas tērpi – sastopami, gan gaišos un mierīgos, gan spilgtos un pamanāmos toņos. T-krekli, bodiji, legingi, džemperi, kleitas un cepures kā ierasts, darināti no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem – no apdrukātas ekoloģiskās kokvilnas trikotāžas, kas sertificēta ar GOTS* standartu. 

Turpretī svinīgākie kolekcijas modeļi, tostarp, kleitas, svārki, šorti un ikdienas pidžamas šūtas no viskozes trikotāžas, kas kļuvusi par ļoti pieprasītu un populāru materiālu. Šī auduma galvenās priekšrocības ir tā augstā kvalitāte.

Pirmo reizi  zīmols “Hebe” bērnu apģērbu klāstā iekļāvis peldkostīmus meitenēm un viņu mammām.