Deviņas dzemdību nodaļas māsiņas Portlendas slimnīcā vienlaikus gaida jaundzimušos

Meinas medicīnas centrs Portlendā sociāla tīkla "Facebook" lapā publicējis aizkustinošu un reizē gana amizantu ziņu - deviņas māsiņas, kuras strādā slimnīcas dzemdību nodaļā, vienlaikus ir gaidībās.

 

Topošās māmiņas bērniņus gaida laika posmā no aprīļa līdz jūlijam.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Topošās māmiņas bērniņus gaida laika posmā no aprīļa līdz jūlijam.

Fotogrāfijā redzamas astoņas māsiņas, kuras laimīgi atrāda grūtnieču vēderiņus, rokās turot lapas ar datumiem, kuros mazuļi gaidāmi.

Pašas grūtnieces stāsta, ka ir neaprakstāmi laimīgas kopā piedzīvot šos sirsnīgos un satraukumiem pilnos dzīves brīžus. "Kad mēs viena pēc otras sākām atklāt, ka esam stāvoklī, ar katru paziņojumu mēs kļuvām arvien laimīgākas. Mēs viena otru ļoti atbalstām," stāsta Erina Grenjera, slimnīcas māsiņa un viena no topošajām māmiņām.

Samanta Džiglio, kura gaida jau savu otro atvasi, vietējiem medijiem atklāj, ka ar katru grūtniecības paziņojumu pieauga satraukums, kura kolēģe jaunumus pavēstīs nākamā.

 

Savukārt Amanda Spīra atklāj, ka patīkamākais, esot gaidībās, ir lielais atbalsts un pieredze, kuru var iegūt darba vietā: "Ir ļoti jauki atnākt uz darbu un redzēt sievietes, kuras ir tādā pašā stāvoklī, kādā es. Man ir iespēja redzēt, kā aug viņu vēderiņi, dalīties pieredzē, jo mēs šim dzīves posmam cauri ejam kopā."

Māsiņas ir apsolījušas viena otrai atbalstu līdz pat dzemdībām. Arī mazuļus viņas plāno sagaidīt visas kopā, jau sākot no aprīļa.

Reklāma
Reklāma

Savukārt Meinas medicīnas centrs mierina tos, kuri satraukušies par slimnīcas personāla trūkumu pēc tam, kad māsiņas dosies bērna kopšanas atvaļinājumā. "Neuztraucieties! Mums ir plāns," komentārā pie bildes atbildējis slimnīcas pārstāvis. Pašlaik slimnīcas dzemdību nodaļā strādā 80 māsiņas.

 

https://www.youtube.com/embed/kNmtV2htgq0

 

No portāla Jauns.lv